Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Δήμoς Πύδνας- Κολινδρού : Τελετή απονομής επαίνων στους εισαχθέντες μαθητες στην τριτοβάθμια εκπ. 2016-2017Αποτέλεσμα εικόνας για τελετή Απονομής Επαίνων
Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού  έχουν την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην τελετή Απονομής Επαίνων στους επιτυχόντες απόφοιτους των Λυκείων, του σχολικού έτους 2016-2017, στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεθώνης.

Πρόγραμμα εκδήλωσης :

1)    Χαιρετισμός του Δημάρχου κ. Ευάγγελου Λαγδάρη.
2)    Ομιλία του Εκπαιδευτικού, Αντιπροέδρου Ένωσης Συγγραφέων Ν. Πιερίας, κ. Αγγελίδη Άγγελου, με θέμα «Τρεις Ιεράρχες, Μόρφωση, Πίστη, Ανθρωπιά».
3)    Απονομή επαίνων στους εισαχθέντες μαθητές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
4)    Απονομή επαίνων στην ομάδα των μαθητών /τριών του Γυμνασίου Αλωνίων για το πρώτο βραβείο στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό του ΣΕΝ/JA Greece (ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑΣ ΝΕΩΝ-junior achievement Greece) – Βραβείο καλύτερης εικονικής επιχείρησης με το οποίο εκπροσώπησαν την Ελλάδα σε πανευρωπαϊκό διαγωνισμό του Junior Achievement Europe λαμβάνοντας το βραβείο καλύτερου καινοτόμου προϊόντος.
5)    Απονομή Πτυχίων Αρμονίας.


                                                            
                                                             Αιγίνιο 22-01-2018
                                                 Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού

    
                                                       Ευάγγελος Β. Λαγδάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου