Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018

Στο Perrotis College μεταπτυχιακοί φοιτητές του Cardiff Metropolitan University


 Αποτέλεσμα εικόνας για Το Perrotis College

Το Perrotis College επέλεξε να επισκεφτεί πολυεθνική ομάδα φοιτητών του μεταπτυχιακού προγράμματος του γνωστού Βρετανικού πανεπιστημίου Cardiff Metropolitan University στο πλαίσιο των μαθημάτων τους στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Θα αφιχθούν το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη και για μία εβδομάδα θα μείνουν στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Την ομάδα των 38 μεταπτυχιακών φοιτητών θα συνοδεύουν δύο καθηγητές, μεταξύ των οποίων και ο Dean του Cardiff Business School, Dr. Mukul Madahar. Οι 38 φοιτητές έλκουν την καταγωγή τους από 14 χώρες και συγκεκριμένα από: Ινδία, Ομάν, Ιορδανία, Πακιστάν, Νιγηρία, Βιετνάμ, Σουδάν, Σρι Λάνκα, Κίνα, Ιρλανδία, Μαρόκο, Πολωνία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ινδονησία.  
Η πολυεθνική μεταπτυχιακή ομάδα θα παρακολουθήσει ενδιαφέρουσες διαλέξεις γνωστών επιχειρηματιών και του ακαδημαϊκού προσωπικού του Perrotis College, θα επισκεφτεί συγκεκριμένες βιομηχανικές και επιχειρηματικές εγκαταστάσεις και θα ξεναγηθεί στην πόλη και σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας. Υπενθυμίζεται ότι το Perrotis College προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στον αγροδιατροφικό τομέα,  πιστοποιημένα από το Cardiff Metropolitan University.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου