Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Αστική Σχολή Κατερίνης: Φωτογραφικό οδοιπορικό στην σύγχρονη Ρωσία

 
Η σύγχρονη καθημερινότητα του ρωσικού λαού, καθώς και ένα οδοιπορικό με πληροφορίες – στιγμιότυπα από τοπία, ασχολίες, επιστημονικά επιτεύγματα κ.α. αποτυπώνονται στην έκθεση φωτογραφίας με θέμα: "Η Ρωσία σήμερα", η οποία φιλοξενείται από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, στην Αστική Σχολή Κατερίνης.

Την έκθεση συνδιοργανώνουν το Ελληνορωσικό Κέντρο Πολιτισμού «Άντον Τσέχωφ» και ο Δήμος Κατερίνης. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, ενώ το κοινό μπορεί να την επισκέπτεται καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση στάθηκε αφορμή, για την επίσκεψη εκατοντάδων μαθητών όλων των βαθμίδων καθημερινά στους χώρους της Αστικής Σχολής, σε ένα κτίριο ταυτισμένο με την ιστορία, τον πολιτισμό και τη ζωή της πόλης.
Παράλληλα, οι μαθητές ξεναγούνται στα μοναδικά έργα της Αίθουσας Γλυπτικής «Ευθυμίου Καλεβρά», που από τις 16 Οκτωβρίου 2013 είναι μόνιμα στο χώρο, ενώ γενικότερα λαμβάνουν πληροφορίες, για την ταυτότητα και την ιστορία της διαδρομής του κτιρίου της Αστικής Σχολής.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου