Τρίτη 22 Μαΐου 2018

PHILOXENIA 2018 : 9-11 Νοεμβρίου, Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

   
  
   
 Μία από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες τουριστικές διοργανώσεις της Νοτιοανατολικής Ευρώπης καθώς και το πλέον αναγνωρίσιμο εκθεσιακό τουριστικό brand name της χώρας, η Philoxenia, θα πραγματοποιηθεί για 34η χρονιά από τις 9έως τις 11 Νοεμβρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. 
   
  
   
 Η φετινή διοργάνωση της Philoxenia έχει ως στόχο την περαιτέρω διεθνοποίησή της, καθώς αξιοποιεί την σημαντική παρακαταθήκη της ποσοτικής και ποιοτικής ανόδου του ελληνικού τουρισμού την τελευταία τριετία.  
   
  
   
 Η εξωστρέφεια και η διεθνοποίησή της Philoxenia αποτυπώνονται ξεκάθαρα στο πλήθος των ξένων εκθετών και εμπορικών επισκεπτών και των επιχειρηματικών συναντήσεων που φιλοξενεί η έκθεση.  
   
  
   
 Το 2017 20.000 άτομα – εμπορικοί επισκέπτες και κοινό- πέρασαν τις πύλες των δύο εκθέσεων Philoxenia και Hotelia, οι οποίες λειτουργούν παράλληλα και συμπληρωματικά ποροσφέροντας ένα πλήρες και άρτια οργανωμένο εκθεσιακό προιόν για τον ξενοδοχο και τον επαγγελματία του τουρισμού. 
   
 Ο αριθμός των εμπορικών επισκεπτών αυξήθηκε κατά 17%, ενώ η άυξηση στον αριθμό των ξένων συμμετοχών, τόσο εκθετών όσο και επισκεπτών άγγιξε το 40%. 
   
  
   
 Πρόγραμμα εμπορικών επισκεπτών PHILOXENIA 
 PHILOXENIA Hosted Buyers Programme 
   
 Κατά τη διάρκεια της Philoxenia, υλοποιείται το μεγαλύτερο πρόγραμμα προσκεκλημένων εμπορικών επισκεπτών - αγοραστών του εξωτερικού στο πλαίσιο τουριστικής έκθεσης στην Ελλάδα. 
   
   
   
 Πάνω από 4.000 επιχειρηματικές συναντήσεις πραγματοποιούνται μεταξύ εμπορικών επισκεπτών και εκθετών, ανοίγοντας τον δρόμο για τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών, ενισχύοντας ταυτόχρονα τον επαγγελματικό χαρακτήρα της Philoxenia, η οποία συμβάλει στο επιχειρείν του τουριστικού κλάδου ουσιαστικά και με επαγγελματισμό και συνέπεια. 
   
   
   
 Με την αιγίδα, τη στήριξη και συμμετοχή του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ καθώς και όλων των φορέων του εγχώριου τουρισμού η Philoxenia αποτελεί σημείο αποτύπωσης των νέων τουριστικών τάσεων. 
   
   
   
 Ιδιαίτερα πλούσιο είναι και το «μενού» των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζει το Διεθνές Τουριστικό Συνέδριο της Philoxenia, όπου παρουσιάζονται και aναλύονται οι εγχώριες και διεθνείς τουριστικές εξελίξεις. 
 
   
Συμπληρώστε εδώ την φόρμα ενδιαφέροντος Έντυπα συμμετοχής
   
 
 Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Γραμματεία της Philoxenia
T: 2310 291188, F: 2310 291658, Email: 
philoxenia@helexpo.gr 
 
   
 
 
 
  
Παράλληλα με την έκθεση Ωράριο Λειτουργίας
  
 Παρασκευή 10.00-20.00
Σάββατο 10.00-20.00
Κυριακή 10.00-19.00  
 
   
ΟΡΓΑΝΩΣΗ
more 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου