Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Κολινδρός :16η Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κολινδρού ¨ ο Άγιος Δημήτριος¨ στα πλαίσια της   και της Επετείου των 30 χρόνων του Συλλόγου, την Κυριακή 23/9/18 στις 7:00  το απόγευμα.

Την ¨φλόγα της αγάπης¨ μετέφερε ο κ. Ζώτος Θεολόγος μέλλος του Δ.Σ της Π.Ο.Σ.Ε.Α. και εντεταλμένος Λαμπαδηδρομίας για τη Μακεδονία και την παρέδωσε στην πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γκιοϊλέ Θωμαή.
Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η κ. Μπάσδρα Έφη, καθηγήτρια της Ιατρικής σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Στην εκδήλωση συμμετείχε επίσης η  Φιλαρμονική του Δήμου με υπεύθυνο τον κ. Μπουσμαλή Ευάγγελο, το χορευτικό του πολιτιστικού Συλλόγου ¨Νικόλαος Λούσης¨, και πολλά παιδιά των Σχολείων του Κολινδρού.
Παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μεταξύ άλλων οι: Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού κ. Ευάγγελος Λαγδάρης, ο πρόεδρος της ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ. κ. Γεώργιος Καλύβας, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κολινδρού Παπαργυρίου Δέσποινα, οι Ιερείς π. Χρήστος Παπαϊωάννου,  π. Παναγιώτης Τιμαμόπουλος, ο Φώντας Μπαραλιάκος Δ/ντής της Εφημερίδας ¨Ολύμπιο Βήμα¨, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ¨Νικόλαος Λούσης¨ και ο πρώην πρόεδρος του Αιμοδοτικού Συλλόγου Πλατσάς Κων/νος.





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου