Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Επίσκεψη του Δ.Σ. της ΑΧΕΠΑ Ελλάς στον Δήμο Δίου-Ολύμπου και συνάντηση με τον δήμαρχο Βαγγέλη Γερολιόλιο

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της οργάνωσης ΑΧΕΠΑ Ελλάς υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος, το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο του κύκλου συνεδριάσεων της οργάνωσης σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας.

Ο κ. Γερολιόλιος υποδέχτηκε τον Κυβερνήτη, κ. Χρήστο Καραπιπέρη και τον οικοδεσπότη πρόεδρο του τμήματος «Ολύμπιος Ζευς» Κατερίνης, Δρ. Παναγιώτη Ταρενίδη, στο Δημαρχείο Λιτοχώρου, όπου συζητήθηκαν θέματα που άπτονται στις δράσεις της οργάνωσης, ζητήματα που χρήζουν διαχείρισης, ανάπτυξη, προστασία του περιβάλλοντος, κ.α.

Τον κ. Καραπιπέρη συνόδευαν τα διοικητικά μέλη της οργάνωσης, Κωνσταντίνος Βαρσάμης, πρώην Κυβερνήτης, Νικόλαος Δημητρόπουλος, Αντικυβερνήτης, Διονύσιος Πολίτης, Γενικός Γραμματέας και τα λοιπά διοικητικά μέλη, ΑργύριοςΤσουνάκης, Κυριάκος Σπανόπουλος, Αδάμ Βλαχογιάννης, Κωνσταντίνος Κρυστάλλης, Απόστολος Στεργίου και ο Παναγιώτης Ταρενίδης μαζί με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του «Ολύμπιος Ζευς», Γεώργιο Κωνσταντόπουλο, Ιωάννη Γρίβα, Ευθύμιο Σαρηγιαννίδη, Γεώργιο Παπαδημητρίου, Γεώργιο Παπαστεργίου καθώς και με τη πλειοψηφία των μελών τμήματος Κατερίνης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου