Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

6η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2013

Εγκαινιάζεται την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, στις 8μ.μ. και θα διαρκέσει έως τις 1 Οκτωβρίου.
Με μεγάλο αριθμό εκθετών και πολλές καινοτομίες ανοίγει τις πύλες της φέτος η ΕΒΕΠ. Το Επιμελητήριο Πιερίας, συνεπές και φέτος στο ραντεβού του με τον επιχειρηματικό κόσμο, διοργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο Κατερίνης την 6η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας,
 η οποία θα διαρκέσει από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 01 Οκτωβρίου 2014 και θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης (οικισμός Ανδρομάχης).
Η Έκθεση εγκαινιάζεται την Παρασκευή, στις 8 μ.μ., στέλνοντας το πιο αισιόδοξο μήνυμα ανάπτυξης.
Ο On line Σύμβουλος του Επιχειρηματία, στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου Πιερίας
Γνώρισε το πρόγραμμα «Thessaloniki Smart up Innovation Hub», στο περίπτερο της  Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας
 Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας ανέτειλε για πρώτη φορά το 2009, στις απαρχές μιας πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης, ως τοπική έκθεση της Πιερίας και κατάφερε χρόνο με το χρόνο να κάνει σταθερά βήματα προόδου. Η συμμαχία του Επιμελητηρίου Πιερίας και του Δήμου Κατερίνης, με συνέπεια και δυναμισμό για έκτη συνεχόμενη χρονιά, έχει αποδεδειγμένα αποτελέσματα αφού φέτος η έκθεση εκτείνεται σε 5.200 τ.μ. ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο. Σταθμός στην ιστορία της έκθεσης ήταν το 2012 όταν τέθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, ενώ το 2013, και με αφορμή το μεγάλο αριθμό εκθετών από όλη την Ελλάδα, αναγορεύτηκε σε Περιφερειακή Έκθεση της Κεντρικής Μακεδονίας.
Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση αποτελεί πλέον ένα σημαντικό οικονομικό και εμπορικό θεσμό και βασικό κινητήριο μοχλό για την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων. Η 6η ΕΒΕΠ – Κεντρικής Μακεδονίας σχεδιάστηκε ώστε να ανταποκριθεί στις αυξημένες προκλήσεις και απαιτήσεις των καιρών για αποτελεσματική προβολή των επιχειρήσεων που επιθυμούν να δώσουν ώθηση στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και να αναζητήσουν προοπτικές νέων συνεργασιών.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ «ON LINE ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ», ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ
Ειδικότερα, επισκεφθείτε το περίπτερο του Επιμελητηρίου Πιερίας και γνωρίστε από κοντά τον «On line Σύμβουλο του Επιχειρηματία», μια σύγχρονη ηλεκτρονική υπηρεσία Συμβουλευτικής επιχειρήσεων μέσα από Online ερωτήσεις και απαντήσεις. Ο «On line Σύμβουλος του Επιχειρηματία» είναι μια υπηρεσία που παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ μέσα από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Πιερίας (www.champier.gr). Πρόκειται για μια υπηρεσία καθημερινής φορολογιστικής ενημέρωσης σε θέματα που ενδιαφέρουν τις επιχειρήσεις όπως: Φορολογιστική ενημέρωση, Ενημέρωση Επιχειρηματία, ενημέρωση Επιχείρησης, ημερολόγιο Υποχρεώσεων, Χρηματοδοτήσεις-Επιδοτήσεις,  Πράσινη ανάπτυξη,  Πράσινη τεχνολογία,  Πώς ξεκινάω μια Επιχείρηση,  Πώς μεταβιβάζω Επιχείρηση,  Marketplace Επιχειρήσεων,  Ηλεκτρονικό e-Επιχειρείν,  Χρήσιμα Έγγραφα,    Συμβουλευτική επιχειρήσεων
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΖΩΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΑΕ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «Thessaloniki Smart up Innovation Hub»

Φέτος, σε συνεργασία με την ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΖΩΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΑΕ θα λειτουργήσει στην ΕΒΕΠ – Κ.Μ. ειδικό περίπτερο όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα «Thessaloniki Smart up Innovation Hub».  Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί την πρώτη έμπρακτη προσπάθεια συνεργασίας του οικοσυστήματος καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη που στοχεύει στην υποβοήθηση των νέων που θέλουν να δουν την ιδέα τους να αποκτά εξωστρεφή προσανατολισμό και να βρίσκει διέξοδο στην πραγματική αγορά, στη δυνατότητα να αναδείξουν και να εξελίξουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια, ανταλλάσσοντας τεχνογνωσία, αξιοποιώντας τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία και αναπτύσσοντας το επαγγελματικό τους ανθρωποδίκτυο.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 6ΗΣ ΕΒΕΠ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

26 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου 2013

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
6 ημέρες

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Εκθεσιακός χώρος Δήμου Κατερίνης (Οικισμός Ανδρομάχης)

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ
Γενική Περιφερειακή Έκθεση Κεντρικής Μακεδονίας

ΣΤΟΧΟΙ ΕΚΘΕΣΗΣ
Υψηλό επίπεδο οργάνωσης και ποιότητας παροχής υπηρεσιών
Δυναμική προβολή προϊόντων και επιχειρήσεων
Χαμηλό κόστος συμμετοχής για τους εκθέτες – μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας
Δημιουργία μιας έκθεσης με δυνατότητα συμμετοχής όλων των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων
Γνωριμία των επιχειρήσεων με το καταναλωτικό κοινό
Μεγάλη προσέλευση επισκεπτών
Σύναψη εμπορικών συναλλαγών
Επίτευξη νέων επιχειρηματικών συνεργασιών

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Περίπτερα – stand σύγχρονων ευρωπαϊκών προδιαγραφών, Κυλικείο, Πάρκινγκ, χώροι Υγιεινής, Καθαρισμός κοινόχρηστου χώρου, Φύλαξη Εκθεσιακού χώρου όλο το 24ωρο.

ΕΚΘΕΜΑΤΑ
Αγροτικά  
Αντιπροσωπείες αυτοκινήτων - Μοτοσικλέτες
Βιομηχανικά προϊόντα
Γραφικές τέχνες – εκτυπώσεις
Δερμάτινα ενδύματα – υποδήματα
Δομικά  - μονωτικά υλικά
Είδη κατοικίας
Εκπαίδευση
Έπιπλα – έπιπλα κουζίνας
Επαγγελματικός εξοπλισμός
Ηλεκτρονικά - ηλεκτρικά είδη
Κλιματισμός – ψύξη – θέρμανση - φωτοβολταϊκά
Κουφώματα
Κουρτίνες – Λευκά είδη – Στρώματα
Μηχανές γραφείου – Συστήματα πληροφορικής
Τζάκια
Τρόφιμα – ποτά
Φίλτρα νερού
Υπηρεσίες

ΕΙΣΟΔΟΣ
ΔΩΡΕΑΝ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Πιερίας, τηλέφωνα: 2351047263 και 2351047274. Επίσης, ενημερωτικό υλικό υπάρχει και στo portal του Επιμελητηρίου www.champier.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου