Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

6η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2014 : Ρεκόρ επισκεψιμότητας το Σαββατοκύριακο

Σε κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στην Περιφέρεια της χώρας αναδεικνύεται η έκθεση



Την ΕΒΕ - ΚΜ επισκέφθηκε ο π. Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θ. Καράογλου
 
 Με τον αριθμό των επισκεπτών να ξεπερνά φέτος κάθε προσδοκία, συνεχίζεται η 6η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΒΕ- ΚΜ), που ολοκληρώνεται την Τετάρτη 01 Οκτωβρίου. Ο εκθεσιακός χώρος πλημμύρισε από κόσμο κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου, ξεπερνώντας ήδη κάθε προηγούμενο ρεκόρ επισκεπτών. Μιλώντας με αριθμούς, τις τρεις πρώτες ημέρες λειτουργίας της, η έκθεση προσέλκυσε περίπου 8.500 επισκέπτες, γεγονός που την αναδεικνύει σε κορυφαία Περιφερειακή Έκθεση στην Ελλάδα.
Εκθέτες και...

διοργανωτές εκφράζουν την ικανοποίησή τους από την αθρόα προσέλευση του κόσμου,  ενώ ιδιαίτερα θετικά ήταν και τα αποτελέσματα των συνεργασιών που προέκυψαν για τους εκθέτες. Με εκατοντάδες εκθέτες που παρουσιάζουν ενδιαφέροντες προτάσεις, η 6η ΕΒΕ – ΚΜ, που εκτείνεται σε 5.700τ.μ., αποτελεί πόλο έλξης για το κοινό.
Θ. Καράογλου
«Εύχομαι η μεγαλύτερη Περιφερειακή έκθεση της Ελλάδος, η ΕΒΕ- ΚΜ να γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερη»
Την ΕΒΕ – ΚΜ επισκέφθηκε, το απόγευμα της Κυριακής, ο πρώην Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Θέοδωρος Καράογλου, ο οποίος έθεσε για πρώτη φορά την έκθεση υπό την αιγίδα του Υπουργείου το 2012. Ο κ. Καράογλου επισκέφθηκε όλα τα περίπτερα, ενημερώθηκε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρουσιάζουν, και ευχήθηκε «καλές δουλειές και συνεργασίες» στους εκθέτες. Τον κ. Καράογλου συνόδεψαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, οι Βουλευτές Πιερίας κ. Δημήτρης Χριστογιάννης και η κα Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, η εντεταλμένη σύμβουλος του Δήμου Κατερίνης σε θέματα διοργανώσεων και δημοσίων σχέσεων κα Πιπίτσα Παρτσαλίδου – Μακρίδου.
Στο τέλος της περιήγησής του στα περίπτερα της έκθεσης, ο κ. Καράογλου δήλωσε: «Πραγματικά η έκθεση ήταν εντυπωσιακή. Πολύ μεγαλύτερη, πολύ καλύτερη πολύ πιο οργανωμένη σε σχέση με την περσινή και άρα επιβεβαιώνεται αυτό που έλεγα τα προηγούμενα χρόνια «κάθε χρόνο κα καλύτερα». Έξι χιλιάδες τετραγωνικά αφιερωμένα στους εμπόρους, τους επαγγελματίες, τους βιοτέχνες της Πιερίας και όχι μόνο. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές αυτής της επιτυχημένης διοργάνωσης, στη διοίκηση του Επιμελητηρίου Πιερίας, και τον άξιο πρόεδρό του, Ηλία Χατζηχριστοδούλου, στο Δήμο Κατερίνης, και το Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη που πάντοτε είναι ενεργός και θερμός συμπαραστάτης της έκθεσης αυτής. Εύχομαι ολόψυχα η μεγαλύτερη Περιφερειακή έκθεση της Ελλάδος, η έκθεση της Πιερίας, που έχει ριζώσει πλέον, να είναι πραγματικά κάθε χρόνο και καλύτερη, να αγκαλιάζει όλο και περισσότερο όλα τα επαγγέλματα, όλους τους βιοτέχνες, όλους τους ανθρώπους της παραγωγής, να προβάλει τα τοπικά προϊόντά της, τις τοπικές δημιουργίες και παραγωγές, και βεβαίως να αγκαλιαστεί και να στηριχτεί από τον κόσμο της Κατερίνης και όχι μόνο. Αξίζουν πραγματικά θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης».
Ερωτώμενος από δημοσιογράφο αν αισθάνεται δικαιωμένος που έθεσε το 2012 την έκθεση υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, ο κ. Καράογλου υπογράμμισε: «Εγώ διαπίστωσα το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον των ανθρώπων, που πραγματικά καταθέτουν ψυχή και κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερο η έκθεση αυτή. Άρα, λοιπόν, ναι, είμαι περήφανος γιατί βοήθησα και εγώ με τις μικρές δυνάμεις του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης έτσι ώστε η έκθεση αυτή να ριζώσει, να είναι πετυχημένη και πραγματικά αποτελεί το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός σε περιφερειακές εκθέσεις στη Βόρεια Ελλάδα και ενδεχόμενα σ’ όλη την Ελλάδα».
Πληροφορίες έκθεσης
Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 01 Οκτωβρίου 2014 και λαμβάνει χώρα στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης (οικισμός Ανδρομάχης). Την έκθεση συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο Πιερίας και ο Δήμος Κατερίνης και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης. Ώρες λειτουργίας καθημερινές: 16:30 – 10:30. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Πιερίας, τηλέφωνα: 2351047263 και 2351047274. Επίσης, ενημερωτικό υλικό υπάρχει και στo portal του Επιμελητηρίου www.champier.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου