Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Σύσκεψη παραγωγικών φορέων το πρωί του Σαββάτου στο Επιμελητήριο υπό τον Υφυπουργό

6η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κ. Μακεδονίας 2014


Στα εγκαίνια της 6ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας θα παραστεί ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος για να κηρύξει την πανηγυρική έναρξή της, μεθαύριο  Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 8μ.μ., στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης (οικισμός Ανδρομάχης).  Επίσης, στα εγκαίνια της έκθεσης θα παραστεί ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος. Κυβερνητικά στελέχη, παραγωγικοί και αυτοδιοικητικοί φορείς καθώς και πλήθος επιχειρηματικού κόσμου αναμένεται να δώσουν το παρών στην εκκίνηση της φετινής Έκθεσης, που ανοίγει τις πύλες στέλνοντας το πιο αισιόδοξο μήνυμα ανάπτυξης. 

Η 6η ΕΒΕΠ – Κεντρικής Μακεδονίας σχεδιάστηκε ώστε να ανταποκριθεί στις αυξημένες προκλήσεις και απαιτήσεις των καιρών για αποτελεσματική προβολή των επιχειρήσεων που επιθυμούν να δώσουν ώθηση στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και να αναζητήσουν προοπτικές νέων συνεργασιών. Φέτος η έκθεση εκτείνεται σε 5.200 τ.μ. ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο, και παρουσιάζει  μεγάλο αριθμό εκθετών και πολλές καινοτομίες. Η έκθεση θα διαρκέσει  έως τις 01 Οκτωβρίου 2014, διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Πιερίας και το Δήμο Κατερίνης και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης.  Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση αποτελεί πλέον ένα σημαντικό οικονομικό και εμπορικό θεσμό και βασικό κινητήριο μοχλό για την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων.

Γνωρίστε τον "ΟΝ LINE Σύμβουλο του Επιχειρηματία"

Επισκεφθείτε το περίπτερο του Επιμελητηρίου Πιερίας και γνωρίστε από κοντά τον «On line Σύμβουλο του Επιχειρηματία», μια σύγχρονη ηλεκτρονική υπηρεσία Συμβουλευτικής επιχειρήσεων μέσα από Online ερωτήσεις και απαντήσεις. Ο «On line Σύμβουλος του Επιχειρηματία» είναι μια υπηρεσία που παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ μέσα από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Πιερίας (www.champier.gr). Πρόκειται για μια υπηρεσία καθημερινής φορολογιστικής ενημέρωσης σε θέματα που ενδιαφέρουν τις επιχειρήσεις όπως: Φορολογιστική ενημέρωση, Ενημέρωση Επιχειρηματία, ενημέρωση Επιχείρησης, ημερολόγιο Υποχρεώσεων, Χρηματοδοτήσεις-Επιδοτήσεις,  Πράσινη ανάπτυξη,  Πράσινη τεχνολογία,  Πώς ξεκινάω μια Επιχείρηση,  Πώς μεταβιβάζω Επιχείρηση,  Marketplace Επιχειρήσεων,  Ηλεκτρονικό e-Επιχειρείν,  Χρήσιμα Έγγραφα,    Συμβουλευτική επιχειρήσεων

Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας ΑΕ, Πρόγραμμα: «Thessaloniki Smart up Innovation Hub»

Φέτος, σε συνεργασία με την ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΖΩΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΑΕ θα λειτουργήσει στην ΕΒΕΠ – Κ.Μ. ειδικό περίπτερο όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα «Thessaloniki Smart up Innovation Hub».  Το πρόγραμμα αποτελεί την πρώτη έμπρακτη προσπάθεια συνεργασίας του οικοσυστήματος καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη που στοχεύει στην υποβοήθηση των νέων που θέλουν να δουν την ιδέα τους να αποκτά εξωστρεφή προσανατολισμό και να βρίσκει διέξοδο στην πραγματική αγορά, στη δυνατότητα να αναδείξουν και να εξελίξουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια, ανταλλάσσοντας τεχνογνωσία, αξιοποιώντας τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία και αναπτύσσοντας το επαγγελματικό τους ανθρωποδίκτυο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Πιερίας, τηλέφωνα: 2351047263 και 2351047274. Επίσης, ενημερωτικό υλικό υπάρχει και στo portal του Επιμελητηρίου www.champier.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου