Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Αιγινιακός - Αστέρας Τρίπολης 1-4

Τέλος σε όλα τα ματς κυπέλου 
 http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/60f509a7087eecd0f82960b1fa39607f_XL.jpg
Ξάνθη - Νίκη Βόλου 1-0
Ζάκυνθος - ΟΦΗ 1-1
Πλατανιάς - Εθνικός Γαζώρου 3-1
Απόλλων Σμύρνης - Εργοτέλης 2-2
Βέροια - ΑΕ Ερμιονίδας 4-1
ΑΕΛ Καλλονής - Τύρναβος 1-1
Αιγινιακός - Αστέρας Τρίπολης 1-4


Άνετα πήρε τη νίκη με 4-1 ο Αστέρας Τρίπολης στο Αιγίνιο, αν και ο Αιγινιακός προηγήθηκε, με τον Γιαννιώτα να πετυχαίνει δύο εξαιρετικά τέρματα.

Η ομάδα της Πιερίας προηγήθηκε με τέρμα του Πέντα στο 28’, αλλά η απάντηση ήταν άμεση από τους Αρκάδες. Στο 32’ ο Μπαράλες ισοφάρισε σε 1-1 από το σημείο του πέναλτι και στο 39’ ο Τσοκάνης έδωσε το προβάδισμα στο Αστέρα. Ένα λεπτό πριν οι γηπεδούχοι είχαν μείνει με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Αραμπατζή με δεύτερη κίτρινη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιαννιώτας σημείωσε δύο εξαιρετικά γκολ στο 71’ και το 78’, διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.
Με αρκετές αλλαγές παρατάχθηκε ο Αστέρας Τρίπολης στο Αιγίνιο για το ματς Κυπέλλου και ο Αιγινιακός επιχείρησε να το εκμεταλλευτεί. Οι Αρκάδες έψαχναν στα πρώτα λεπτά τα πατήματά τους, αλλά οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 20’ για τον Αστέρα, με το σουτ του Μπαράλες να μην βρίσκει στόχο. Στο 28’ όμως ο Αιγινιακός σε μια ωραία αντεπίθεση άνοιξε το σκορ, με τον Ναουμτσέφσκι να κάνει τη σέντρα και τον Πέντα από κοντά να κάνει το 1-0.
Η απάντηση του Αστέρα ήταν άμεση, καθώς στο 32’ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπαράλες από τον Τέλλο. Ο παθών ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 39’ ο Αιγινιακός έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Αραμπατζής δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ πάνω στον Παπαχρήστο. Ο Νίκο εκτέλεσε το φάουλ και ο Τσοκάνης με προβολή πέτυχε το 1-2 για τους Αρκάδες.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας είχε την ψυχολογία και το αριθμητικό πλεονέκτημα και πίεσε για ένα ακόμη γκολ. Συγκεκριμένα, δράση ανέλαβε ο Γιαννιώτας, ο οποίος στο 71’ με εξαιρετικό μπαίνοντας στην περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3. Στο 78’ ο ίδιος και πάλι με καλοζυγισμένο σουτ πάλι έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-4. Τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα και το 1-4 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.
Αιγινιακός (Αλέκος Θεοδωρίδης): Τόλιος, Αραμπατζής, Τέλλος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο (66’ Ζούρκος), Πολίζος, Αχαλινόπουλος, Πέντα, Ναουμτσέφσκι (63’ Μπλάζεκ), Κουτσοσπύρος
Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Κιτόκο, Παπαχρήστος (65’ Μουνάφο), Γιαννιώτας, Τσοκάνης, Νίκο, Ζησόπουλος, Τιε Μπι (74’ Κυριακόπουλος), Μπαράλες, Μπακασέτας (68’ Πάρα), Παντελιάδης
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου