Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Η εταιρεία Διός προσέφερε εμφιαλωμένα νερά στις γερόντισσες-τροφίμους του Γηροκομείου Κατερίνης



Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, έπειτα από σχετική πρόσκληση, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Εταιρείας Εμφιαλώσεως Νερού «Διός» στην Καρίτσα Πιερίας.


Τον Μητροπολίτη υποδέχθηκαν ο ιδρυτής της Εταιρίας Σάββας Μεντεκίδης με τα παιδιά, τους συνεργάτες και όλους τους εργαζόμενους στα εργοστάσια «Διός» Καρίτσας και «Σέλι» Σπηλιάς Πτολεμαΐδας.

Προηγήθηκε η τέλεση αγιασμού, ξενάγηση στη μονάδα εμφιαλώσεως και επίσκεψη του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Σάββα, στο προαύλιο των εργοστασιακών εγκαταστάσεων.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε εγκάρδια τόσο για την πρόσκληση, όσο και για τη βοήθεια της Εταιρείας προς το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο με την προσφορά εμφιαλωμένου νερού για τις γερόντισσες-τροφίμους του Ιδρύματος.


Ακολούθησε η κοπή βασιλόπιττας και κοινό γεύμα όλων των εργαζομένων σε εστιατόριο της περιοχής, κατά το οποίο ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος μίλησε επίκαιρα και πρόσφερε αναμνηστικά. Τον Μητροπολίτη συνόδευσαν κληρικοί των πλησιόχωρων Ενοριών.

 KATERINIPRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου