Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Πάσχα με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Κολινδρό και στο Αγίνιο

 
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί και φέτος όλους τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, στα Πασχαλινά Bazaar που διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα.
Όπως κάθε χρόνο μπορείτε να βρείτε τις πιο πρωτότυπες και χαρούμενες πασχαλινές λαμπάδες και κατασκευές των εθελοντών μας που με νέες τεχνικές, πολύ μεράκι και περισσή αγάπη δημιούργησαν, ιδανικές να διακοσμήσουν τα σπίτια και τις καρδιές όλων μας! στο Κολινδρό και στο Αγίνιο Πιερίας.
«ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στηρίζεται στο συναίσθημα, αλλά δε μένει σ' αυτό και στα λόγια. Έχει κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών.

Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.

Βασίζεται στις υπηρεσίες του κράτους (Αστυνομία, Εισαγγελίες, Νοσοκομεία κ.α.), όπου υπάρχουν άνθρωποι ευαισθητοποιημένοι που συμβάλλουν στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των παιδιών.

Ως εθελοντικός οργανισμός, στηρίζει τους θεσμούς, ώστε να γίνουν αποδοτικότεροι σε θέματα παιδιών.





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου