Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Η Π Ε Πιερίας συνεχίζει τις εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης σημείων του οδικού δικτύου της αρμοδιότητάς της

   
Συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας υλοποιούν το τελευταίο διάστημα με εντατικούς ρυθμούς εργασίες για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας τόσο των κατοίκων, όσο και των επισκεπτών της Πιερίας. Συγκεκριμένα, συνεχίζονται από την Π.Ε. Πιερίας παρεμβάσεις που αφορούν στην κοπή της παρόδιας βλάστησης και την αποκατάσταση φθορών τμημάτων του οδικού δικτύου της αρμοδιότητάς της.

          Στην Παλαιά Εθνική οδό στο ύψος του Αιγινίου και στη Μεγάλη Γέφυρα έως τα όρια του νομού, συνεργείο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας πραγματοποίησε εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος που περιελάμβαναν το κλείσιμο λακουβών. Επίσης, πραγματοποιήθηκε καθαρισμός και αποψίλωση χόρτων και κλαδιών στην 1η Παλαιά Εθνική οδό, στο ύψος του Κορινού προς το Κίτρος.

          Σε παρεμβάσεις που αφορούν επίσης σε εργασίες κοπής  παρόδιας βλάστησης και κλαδέματος στην 5η Επαρχιακή οδό από την Κονταριώτισσα έως το Δίον, καθώς επίσης και στην 1η Επαρχιακή Οδό από Περίσταση προς Παραλία, έχει προβεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων με συνεργείο, με σκοπό την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος ατυχήματος διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο κυρίως ασφαλείς συνθήκες οδήγησης, αλλά και την αισθητική ανάδειξη της περιοχής. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου