Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Καλοκαιρινές "βουτιές" στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης


Ξεκίνησε σήμερα το πρωί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης το πρόγραμμα εκπαιδευτικών δράσεων για παιδιά με τίτλο "Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη"...
 Το πρόγραμμα, που υλοποιείται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας σε συνεργασία με το δίκτυο βιβλιοθηκών Future Library, έχει ως στόχο να προωθήσει την ανάγνωση και να δημιουργήσει στα παιδιά μια κουλτούρα βιβλιοθήκης.

Αρκετοι ήταν οι γονείς που ανταποκρίθηκαν και επέλεξαν να χαρίσουν στα παιδιά τους δυο ώρες ξεγνοιασιάς και καλοκαιρινής απόδρασης εντός της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Παρούσα και η υπεύθυνη του προγράμματος, δημοτική σύμβουλος Ροδή Ελευθεριάδου, η οποία σε συνεργασία με τους υπόλοιπους παιδαγωγούς θα υλοποιήσουν τις εκπαιδευτικές δράσεις.

Οι πρώτες πάντως αντιδράσεις των παιδιών (στο πρόγραμμα συμμετέχουν παιδιά ηλικίας από 4-12 ετών) ήταν πολύ θετικές, καθώς συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό στη δράση με τίτλο "Το ατελιά του Αλέξη Ακριθάκη". Σειρά αύριο έχει η δράση "Πικνίκη στη Χώρα των Θαυμάτων".




Επειδή μάλιστα αναμένεται ότι η συμμετοχή των παιδιών τις επόμενες μέρες θα αυξηθεί, καλό είναι όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν εγκαίρως το ενδιαφέρον τους συμβουλευόμενοι το πρόγραμμα, οι δράσεις του οποίου θα διαρκέσουν μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.



olympiobima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου