Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΚΟΡΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ


Την υποψηφιότητα του Δημήτρη Αγαθαγγελίδη, για Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης από την Δημοτική Ενότητα Κορινού, με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης.
«Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση υποδεχόμαστε τον αγαπητό φίλο Δημήτρη Αγαθαγγελίδη, στο ψηφοδέλτιο της "ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ" για το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, από την Δ.Ε Κορινού. Εκφραστής των αγωνιζόμενων νέων, ο Δημήτρης έχει να προσφέρει πολλά στον τόπο μας και ιδιαίτερα στον Κορινό που αξίζει τα καλύτερα. Καλώς ήρθες φίλε, καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Κάθε μέρα και πιο ισχυροί», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.



«Με χαρά και ευθύνη αποδέχτηκα την πρόταση του Γιώργου Νταντάμη, υποψήφιου Δημάρχου Κατερίνης, να συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Κορινού, στον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ανανέωση τώρα». Κατέχοντας τη θέση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου, καλώ και πάλι τους συνδημότες μου να με εμπιστευτούν. Πήρα την απόφαση αυτή για να συμβάλλω στην ανανέωση που έχει ανάγκη ο τόπος μας και κυρίως ο Κορινός», σημείωσε ο κ. Αγαθαγγελίδης, εργατοτεχνίτης στο επάγγελμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου