Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

«ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με την ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης 95,3 fm ​

Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, Δευτέρα – Παρασκευή, 12:00 – 13:00.

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024








 
Ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, μιλά για το «ΟΧΙ» της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος στο νόμο των ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας, για τις συναντήσεις που πραγματοποιεί για το θέμα με συλλόγους και φορείς της Πιερίας αλλά και την ενημερωτική εκδήλωση της Κυριακής 28/1 όπου θα μιλήσει στο λαό με «τη γλώσσα της αλήθειας».

 

Ο Παναγιώτης Κανταρτζής, Πρόεδρος Εκτελεστικής Επιτροπής της Γενικής Συνόδου της Ευαγγελικής Εκκλησίας της Ελλάδος / Ποιμένας της Α’ ΕΕΕ Αθηνών, μιλά για την δημόσια τοποθέτηση και τις θέσεις των Ευαγγελικών για το γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

 

Ο Κομνηνός ΔελβερούδηςΒουλευτής Πιερίας (ΝΙΚΗ), μιλά για τη δημόσια τοποθέτησή του και τοαδιαπραγμάτευτο «ΟΧΙ» στο γάμο των ομοφυλόφιλων  ζευγαριών και την υιοθεσία.  

 

Ο Δημήτρης Δένης, Κτηνίατρος – μπλόγκερ(www.olympospieria.com), σχολιάζει την επικαιρότητα και αναφέρεται στο νομοσχέδιο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών – τεκνοθεσία αλλά και την ανοιχτή συγκέντρωση – διαβούλευση για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων, που πραγματοποιεί ο Δήμος Κατερίνης/ Αντιδημαρχία Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου.

 

Μπορείτε να μας ακούσετε και ιντερνετικά

στο livestreaming του ΔημοτικούΡαδιοφώνου http://www.953fm.gr/
στο Live24.gr  http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051

στο e-radio.gr http://www.e-radio.gr/Dimotiko-Katerinis-953-Katerini-i1711/live

Ακολουθήστε μας και στα social media: (Facebook) Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης

 

#dimotikoradiokaterinis

#prwtigrammi

#paizeidynata

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου