Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Το “περιοδικό της χρονιάς και της νέας γενιάς” είναι σχολικό και είναι από την Πιερία!

 


Σαν κεραυνός εν αιθρία ήρθε η είδηση ότι το “περιοδικό της χρονιάς και της νέας γενιάς” προέρχεται από την Πιερία και είναι σχολικό! Ποιο είναι το σχολείο; Μη βάζετε στοίχημα, γιατί μπορεί να το χάσετε! Είναι το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης, που κυκλοφόρησε το έγχρωμο περιοδικό ποικίλης ύλης 48 σελίδων παρακαλώ, με τίτλο “The Specialists”.

Γιατί της χρονιάς; Γιατί όμοιό του δεν έχει κυκλοφορήσει κανένα σχολείο, γενικής και ειδικής αγωγής πανελλαδικά, δημόσιο και ιδιωτικό, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Γιατί της νέας γενιάς; Γιατί περιέχει, μεταξύ άλλων, δύο αποκλειστικές και ασυνήθιστες συνεντεύξεις -που ήδη ζηλεύουν οι κυριακάτικες εκδόσεις των εφημερίδων πανελλαδικής κυκλοφορίας, με μία Υφυπουργό (Άννα Μάνη Παπαδημητρίου) και τη νεότερη περιφερειακή σύμβουλο της Βόρειας Ελλάδας (Άννα Τζήκα)-, podcasts on paper (are you crazy?), σε συνεργασία με το Πρότυπο ΕΠΑΛ Κατερίνης, για τη διαφορετικότητα και τα social media, τα hot spot της πόλης και τα άδυτα του gaming, οutdoor στον Καπνικό Σταθμό, με τις εθελόντριες από το εξωτερικό και flash interviews, μαθητεία και θετικές σκέψεις, θέατρο, κινηματογράφο και αθλητικά, πρωτότυπα σκίτσα και φωτογραφίες, μέσα σε illustration χαρτί και 48 σελίδες…

Αν βρείτε αντίστοιχο school package, μας το φέρνετε και σας επιστρέφουμε την τιμή του στο πολλαπλάσιο… Γιατί μπορούμε… Α, ξεχάσαμε. Δε βγήκε μόνο του. Το έφτιαξαν, από την κορυφή μέχρι τα νύχια, οι μαθητές, οι μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί του ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης και το μόνο που ζητάνε είναι να το αναζητήσετε και να το διαβάσετε μέχρι… κεραίας!

Πληροφορίες: (23510)30850/mail@tee-eid-agogis-kater.pie.sch.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του σχολείου.

Η συντακτική ομάδα μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών του ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου