Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Διοργάνωση εργαστηρίου εξοικείωσης με τη Γαλλική γλώσσα

 Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 και ώρα 17.30 – 19.00 στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ)

Ο  Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής γλώσσας και Φιλολογίας Πτυχιούχων Πανεπιστημίου A.P.L.F. – D.U. σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος I.F.G., το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης I.F.T., καθώς και με την ευγενική στήριξη της Συμβούλου Εκπαίδευσης Γαλλικής γλώσσας κας Τριανταφυλλιάς Σύβακα  διοργανώνει εργαστήριο εξοικείωσης με τη Γαλλική γλώσσα για παιδιά από 6 - 12 ετών με τίτλο «Το  αλφαβητάρι των Ολυμπιακών αγώνων» στο πλαίσιο του προγράμματος « À travers le Temps: Les JO, d'Olympie à Paris» - «Ταξίδι μέσα στο Χρόνο : Οι Ολυμπιακοί Αγώνες από την Ολυμπία στο Παρίσι ».

 Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 και ώρα 17.30 – 19.00 στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ)

 Στο εργαστήρι, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για την ιστορία της Ολυμπιακής Φλόγας, τον ρόλο της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το ταξίδι της από την Ολυμπία στο Παρίσι.

Θα μάθουν γαλλικές λέξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δημιουργώντας το δικό τους αλφαβητάρι  και θα διασκεδάσουν μέσα από παιχνίδια, δραστηριότητες και δημιουργική έκφραση.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου