Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ 8η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου (29-30), πραγματοποιήθηκε στη λίμνη της Καστοριάς η 8η Πανελλήνια Συνάντηση Κωπηλασίας για αθλητές 12-14 ετών με διοργανωτή το Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου, υπό την αγίδα τηςΕλληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.


Η διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε φέτος μετά από διακοπή 3 χρόνων, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία τόσο οργανωτικά (με έναν καινούργιο άριστο κωπηλατικό στίβο, παράλληλες εκδηλώσεις κ.λ.π.) όσο και αγωνιστικά, με τις συμμετοχές να ξεπερνούνε τις 220 από 19 συλλόγους της Ελλάδας και την ομάδα της Κύπρου.
Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης συμμετείχε με 13 νεαρούς κωπηλάτες οι περισσότεροι από τους οποίους πήραν σε αυτή τη διοργάνωση το αγωνιστικό τους βάπτισμα, υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους, Γ.Μπικογιάννη και Κ.Φυτοπούλου,πραγματοποιώντας πολύ ενθαρρυντικές εμφανίσεις και αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες.
Πιο αναλυτικά: Στην 5η θέση του τελικού του αγωνίσματος τετραπλό σκιφ κορασίδων τερμάτισε το πλήρωμα της Κατερίνης με τις Κωστοπούλου Κων/να, Φυτοπούλου Παρθενόπη, Κούρτη Κατερίνα και Μαρέτη Βασιλική. Στην 7η θέση του αγωνίσματος διπλό σκιφ παίδων 12 ετών κατατάχθηκαν οι Μπούσιου Γιώργος και Μπαλάτος Γιώργος. Ο Καριπίδης Σάββας στη πρώτη αγωνιστική του εμφάνιση, με μια πολύ δυνατή προκριματική κούρσα όπου τερμάτισε πρώτος, προκρίθηκε απευθείας στη δωδεκάδα του αγωνίσματος σκιφ παίδων, και τελικά κατατάχθηκε 8ος τερματίζοντας στην δεύτερη θέση του μικρού τελικού. Επίσης στην 12άδα του αγωνίσματος του διπλού σκιφ παίδων προκρίθηκαν οι Καλαμπάκας Νίκος και Κετσιτζόγλου Κώστας και τερμάτισαν 3οι στον μικρό τελικό (9η θέση).

Με πολύ θετικές εντυπώσεις συνοδεύτηκε η πρώτη αγωνιστική συμμετοχή των Μπούσιου Ελένης στο σκιφ κορασίδων 12 ετών και Γκανάτσιου Θανάση και Καρλέτσα Θανάση στο διπλό σκιφ παίδων που δεν πέρασαν στην τελική δωδεκάδα, όπως και της Καλαϊτζίδου Αναστασίας στο σκιφ κορασίδων.
Την αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης συνόδεψαν τα μέλη του Δ.Σ. Μαρέτης Κώστας, Μπούσιου Βασίλης και Μπούσιου Κώστας, ενώ τους αγώνες παρακολούθησαν και πολλοί γονείς, συναθλητές και φίλοι του Ν.Ο.ΚΑΤ. δημιουργώντας μια ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα.
Ο Έφορος Δημ.Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ.
Κώστας Σακκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου