Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Θεσσαλονικιές τραγουδίστριες ενώνουν τις φωνές τους για την Ημέρα της Γυναίκας

Μια συναυλία με σπουδαίες Θεσσαλονικιές τραγουδίστριες διοργανώνει ο δήμος Νεάπολης- Συκεών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, σήμερα, Τετάρτη.
Οι Μαριώ, Μελίνα Κανά, Λιζέτα Καλημέρη και Έλσα Μουρατίδου, με τη συνοδεία της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Νεάπολης-Συκεών, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Βασίλη Μπουλούση, ανεβαίνουν, στις 20:00, στη σκηνή της αίθουσας εκδηλώσεων των 1ου-5ου Δημοτικών Σχολείων Συκεών (Δενδροφυτεία) για να χαρίσουν δυνατές συγκινήσεις!

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σηματοδοτεί τις θυσίες, τους αγώνες και τα επιτεύγματα των γυναικών. Αποτελεί μέσο για την ανάδειξη των γυναικείων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο, κάτι που κρίνεται ακόμα απαραίτητο, όταν οι αντιστοιχίες εκπροσώπησης σε εκλόγιμες θέσεις είναι ακόμα άνισες, το μισθολογικό χάσμα εξακολουθεί και η γυναικεία κακοποίηση, παραμένει δυστυχώς ένα φλέγον ζήτημα. Εκτιμάται ότι περισσότερο από το 1/3 των γυναικών σε όλο τον κόσμο έχουν υποστεί σωματική ή σεξουαλική βία σε κάποια φάση της ζωής τους.
Με τη διοργάνωση της εκδήλωσης-συναυλίας ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ) τιμούν την προσφορά και το ρόλο των γυναικών στην οικογένεια, τον επαγγελματικό στίβο και την κοινωνία γενικότερα, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την αναγκαιότητα ισοτιμίας σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας. Ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, με τη γυναικεία φωνή στο επίκεντρο, θα φροντίσει ώστε η 8η Μαρτίου να είναι πραγματικά γιορτινή.
Η βραδιά προσφέρεται για τη διασκέδαση όλων, με ελεύθερη είσοδο, και η σύνθεση των επί σκηνής καλλιτεχνών και μουσικών θα μιλήσουν στη ψυχή μας και θα αναδείξουν αυτά που μας ενώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου