Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Με προτεραιότητα το νερό, ο αρτοποιός Βασίλης Κυπαρίσσης υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Λόφου, στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου

Ένας ελεύθερος επαγγελματίας με μεγάλη εμπειρία και αγάπη για τον τόπο του, ο Βασίλης Κυπαρίσσης, θα είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Λόφου, στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου. Ο Βασίλης επέλεξε το ψηφοδέλτιο του νεότερου υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης για ξεκάθαρους λόγους:

«Είναι ο νεότερος, ενώ ταυτόχρονα είναι και πολύ έμπειρος, ξέρει από διοίκηση. Όλα τα χρόνια κράτησε τον λόγο του σε ό,τι υποσχέθηκε. Σήμερα διαπιστώνω με χαρά πως είναι επικεφαλής του μόνου συνδυασμού που έχει ως τώρα πλήρες πρόγραμμα για το πώς θέλει να διοικήσει τον Δήμο την επόμενη ημέρα. Η προτεραιότητα για το χωριό μας είναι ξεκάθαρα το νερό. Μας λείπει κάθε καλοκαίρι, έχει χαμηλή ποιότητα όλον τον χρόνο, το στερούμαστε κατά περιόδους και στα σπίτια μας και για την άρδευση των χωραφιών μας. Αυτό θα είναι το πρώτο και σημαντικότερο έργο του συνδυασμού μας, έτσι ώστε γρήγορα το πρόβλημα να αποτελέσει παρελθόν».
Θανάσης Λιακόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου