Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Ο Μαρινάκης θέλει Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Βενιζέλο – Πιέζει Μητσοτάκη, Ντόρα και Σαμαρά!

Ιδιαίτερα έντονες πιέσεις δέχεται ο πρωθυπουργός από τον εφοπλιστή και μιντιάρχη, Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να προτείνει τον Ευάγγελο Βενιζέλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να μην καταλήξει στην επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη
Μάλιστα, οι πιέσεις αυτές έχουν γίνει αφόρητες, ειδικά μετά το δημοσίευμα του PIPERATA.GR που αποκάλυπτε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει “κλειδώσει” στο μυαλό του την επανεκλογή Παυλόπουλου.
Όπως πληροφορούνται τα PIPERATA.GR, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ήδη εξασφαλίσει την ένθερμη υποστήριξη του Βαγγέλη Βενιζέλου από τη Φώφη Γεννηματά, ενώ ευελπιστεί ότι, ακόμη και ο Αλέξης Τσίπρας –υπό κάποιες προϋποθέσεις- μπορεί τελικά να συναινέσει κι αυτός, καθώς ο Προκόπης Παυλόπουλος, από τη στιγμή που δεν θα αποτελεί πρόταση του πρωθυπουργού, αποκλείεται να θέσει υποψηφιότητα, υποστηριζόμενος μόνο από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο χορηγός ΝΔ και ΚΙΝΑΛ ζητά τη στήριξη Βενιζέλου και από τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά!
Οι δύο ισχυροί άνδρες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, καθώς φέρονται να τα έχουν ξαναβρεί εδώ και καιρό. Το επιχείρημα του εφοπλιστή προς τον πρώην πρωθυπουργό είναι ότι, από τη στιγμή που ο Μητσοτάκης δεν προτίθεται να κάνει αυτόν Πρόεδρο Δημοκρατίας, τότε ενδεδειγμένη περίπτωση και για τους δύο τους είναι ο Βενιζέλος, με τον οποίο έχουν άριστες σχέσεις, οπότε, όπου τον χρειάζονται θα τους το ανταποδίδει…
Κύκλοι προσκείμενοι στον υπόδικο επιχειρηματία έλεγαν στα PIPERATA.GR ότι ακόμη και η Ντόρα Μπακογιάννη θα αναγκαστεί να ενδώσει υπέρ Βενιζέλου!
Αποκάλυπταν δε ότι, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει επικοινωνήσει με την Μαρέβα Μητσοτάκη -λίγες ημέρες πριν αναχωρήσουν με τον σύζυγό της για τις ΗΠΑ- και της έχει αποσπάσει το πολυπόθητο “ΟΚ”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου