Υλικά
Μερίδες: 4-5- Για να φτιάξουμε ριγκατόνι με λουκάνικα και βασιλικό αρχικά, βράζουμε τα ριγκατόνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Παράλληλα, σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά.
- Στη συνέχεια, σοτάρουμε τα λουκάνικα με το μπούκοβο, τις πιπεριές και το σκόρδο για περίπου 4-5 λεπτά.
- Αλατοπιπερώνουμε.
- Ρίχνουμε τη ντομάτα και μαγειρεύουμε για άλλα 10-15 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Μεταφέρουμε τα ζυμαρικά με τρυπητή κουτάλα.
- Σκορπίζουμε τον βασιλικό και ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε τα ριγκατόνι με λουκάνικα και βασιλικό.
Ένα Ξινόμαυρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου