Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Δήμος Κατερίνης: Επιστημονική Ημερίδα Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης με θέμα: "Ενδυνάμωση οικογενειακών και προσχολικών μαθησιακών περιβαλλόντων: Προγράμματα παρέμβασης και καλές πρακτικές"

Από την Αντιδημαρχί Υπηρεσιών Προσχολικής Αγωγής & Δημιουργικής Απασχόλησης

-Σε συνεργασία με το Τμήμα  Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος

 

Επιστημονική Ημερίδα Προσχολικής Αγωγής  και Εκπαίδευσης διοργανώνουν οι Παιδικοί /Βρεφονηπιακοί Σταθμοί - Αντιδημαρχία Υπηρεσιών Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Κατερίνης - σε συνεργασία με το Τμήμα  Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, ώρα 10:00 π.μ.,  στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης (συνεδριακή αίθουσα – ισόγειο,  7ης Μεραρχίας 3 - Δημοτικό Πάρκο).

Η Επιστημονική ημερίδα απευθύνεται σε Παιδαγωγούς Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας που εργάζονται στους Παιδικούς Σταθμούς όλων των Δήμων, βοηθούς παιδαγωγών, φοιτητές, γονείς, αρμόδιους για  χάραξη πολιτικών στον χώρο της προσχολικής αγωγής, εκπροσώπους  Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επιστήμονες  όλων των ειδικοτήτων και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

 Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δήλωση συμμετοχής το αργότερο έως τις 10/10/2024 στον σύνδεσμο https://katerini.gr/?page_id=47228

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής που θα προσυπογραφεί από το Τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος και την ΑντιδημαρχίαΥπηρεσιών Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Κατερίνης.

Στην επιστημονική ημερίδα θα παρουσιάσουν εισηγήσεις έγκριτοι πανεπιστημιακοί εγνωσμένου κύρους με επιστημονική δραστηριότητα στη χώρα μας και στο εξωτερικό.

 

 

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 2351350439 και 2351037000.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου