Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Ταλιατέλες με μανιτάρια και κατσικίσιο τυρί

 


Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τις ταλιατέλες με μανιτάρια και κατσικίσιο τυρί ξεκινάμε βράζοντας τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τις στραγγίζουμε αλλά κρατάμε λίγο από το νερό γιατί θα το χρειαστούμε αργότερα.
  2. Παράλληλα, σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια για περίπου 4-5 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  3. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα ζυμαρικά, τη καρυδόψιχα και το μαϊντανό.
  4. Ρίχνουμε το νερό που είχαμε κρατήσει στην άκρη και ανακατεύουμε να αναμειχθούν.
  5. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το κατσικίσιο τυρί και σερβίρουμε.
Remaining Time 0:00
 
Advertisement

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 126.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου