Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

«Θεατρολογικό Σεμινάριο στο Δήμο Πύδνας-Κολινδρού»



Τη Βόρεια Πιερία και συγκεκριμένα τον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού επέλεξαν η Διεύθυνση 
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας και η οργανωτική Επιτροπή για τα “Ολύμπια εν Δίω” να υλοποιήσουν μια ειδική συνάντηση-ημερίδα Εκπαίδευσης καθηγητών και Δασκάλων της Θεατρικής Τέχνης στην Εκπαίδευση. Η  εκδήλωση θα γίνει σε συνεργασία με τον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού και θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο Μεθώνης. Στο σεμινάριο θα συμμετέχουν εκπαιδευτικοί από τους 7 νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας.Επαινετική η πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Ευάγγελου Λαγδάρη καθώς και του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Αριστείδη Αγγέλου που κατάγεται από τον Δήμο Πύδνας-
Κολινδρού, για την επιμονή τους να διεξαχθεί το Σεμινάριο στην περιοχή ευθύνης των.
Στην Σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πύδνα-Κολινδρού, πήραν μέρος εκμέρους της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας η κ. Μυράντα Παππά, προϊσταμένη του Γραφείου Καινοτόμων Δράσεων και εκ μέρους του θεσμού “Ολύμπια εν Δίω” τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Αριστείδη Αγγέλου, κ. Μπίντας Αθανάσιος και κ. Αλέξανδρου Βουτσά.

Στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαρτίου από τις 10:00 έως 17:00 στο Πνευματικό Κέντρο Μεθώνης, τον Καλλιτεχνικό συντονισμό θα έχει ο κ. Γιώργος Φουρνιάδης, καλλιτεχνικός Διευθυντής του θεσμού “Ολύμπια εν Δίω”. Στην ημερίδα κλήθηκαν να διδάξουν ο Ισπανός καθηγητής κ. Ναβάρο και οι καταξιωμένοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες από την Ελλάδα. Θα παραστεί και ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Ψαρράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου