Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015

Στη Ρωσία κυβερνητική αντιπροσωπεία για την ενίσχυση των εξαγωγών

ÁÈÇÍÁ-ÓõíÝíôåõîç áðü ôïí õðïõñãü, Ðáíáãéþôç ËáöáæÜíç êáé ôïí íÝï ðñüåäñï êáé äéåõèýíïíôá óýìâïõëï ôçò ÄÅÇ ôïí Ìáíþëç ÐáíáãéùôÜêç.(EUROKINISSI-ÓÔÅËÉÏÓ ÓÔÅÖÁÍÏÕ)

Το θέμα της άρσης των ρωσικών αντιμέτρων για τις εξαγωγές ελληνικών αγροτικών προϊόντων ετέθη στις συζητήσεις στην Αγία Πετρούπολη, τόσο από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στη συνάντηση με τον Πρόεδρο Πούτιν «όσο και από μένα στην ιδιαίτερη συνάντηση που είχα με τον υπουργό Γεωργίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας», δήλωσε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
«Αυτό που συμφωνήθηκε» πρόσθεσε ο κ. Λαφαζάνης, «είναι τις προσεχείς μέρες να επισκεφτεί τη Ρωσία κυβερνητική αντιπροσωπεία, η οποία θα συζητήσει μια ποικιλία συγκεκριμένων μέτρων και εναλλακτικών λύσεων που έχουν προταθεί, για τη νόμιμη ενίσχυση των ελληνικών εξαγωγών. Σε αυτό το πλαίσιο, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι «σύντομα το αποτέλεσμα μπορεί να είναι θετικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου