Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Προ των πυλών η επιστράτευση



             
 




Με την κάλυψη του νόμου περί έκτακτων αναγκών εντός των επόμενων ημερών και πριν την έναρξη των πανελλαδικών η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες θα δρομολογήσει τις διαδικασίες για την επιστράτευση των καθηγητών. 
Νωρίτερα, ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό έκανε λόγο για αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να διεξαχθούν απρόσκοπτα και ομαλά οι πανελλαδικές εξετάσεις. «Οι πανελλαδικές εξετάσεις θα διεξαχθούν ομαλά και στην ώρα τους» δήλωσε με νόημα ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Όπως ανέφερε ο υπουργός Παιδείας «η απόφαση του ΔΣ της ΟΛΜΕ για απεργία εν μέσω πανελλαδικών εξετάσεων δημιουργεί έντονη αναταραχή στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου αδικαιολόγητη αναστάτωση σε εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες», ενώ διαβεβαίωσε ότι η «κυβέρνηση οφείλει να διασφαλίζει το κοινωνικό συμφέρον, δηλαδή την ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή των εξετάσεων. Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση είναι αποφασισμένοι να διασφαλίσουν τη γαλήνη και ηρεμία των μαθητών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου