Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Γιάννης Αμοιρίδης:δεν μπορώ να ερμηνεύσω τη θέση της κας Ρεπούση...

Eίμαι Πόντιος και σηκώνω τα χέρια ψηλά...
Σαφείς αιχμές για μικροκομματικές σκοπιμότητες της ΝΔ άφησε, μέσω του Alpha 98 9, ο γραμματέας της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ, Γιάννης Αμοιρίδης. «Προσπαθούμε να το υποβαθμίσουμε το θέμα επειδή δεν βολεύει τα προς τα...
δεξιά της Ν.Δ. Βγαίνει σήμερα από το Μαξίμου πως δεν υπάρχει ανάγκη για νέο αντιρατσιστικό» είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, τόνισε ότι «δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του κυρίου Ρουπακιώτη. Στηρίζεται από τη ΔΗΜΑΡ. Δεν τον άδειασε η ΔΗΜΑΡ» και διεμήνυσε ότι «η ΔΗΜΑΡ θα εξακολουθήσει να τον στηρίζει "με ό, τι αυτό σημαίνει"».


«Η νομοθετική πρωτοβουλία αφορά το υπουργείο και τον Υπουργό που ανήκει στη ΔΗΜΑΡ. Η ΔΗΜΑΡ είναι σταθερή στην άποψή της. Θα υπάρχει συνεννόηση με τον κ. Ρουπακιώτη», πρόσθεσε.

Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΔΗΜΑΡ υποστήριξε ότι «ο αντιρατσιστικός νόμος δεν προβλέπει να μπει κάποιος φυλακή όταν εκφράζει διαφορετική άποψη. Θα πρέπει να υπάρξουν νόμοι για να θωρακιστεί το νομικό πλαίσιο. Με την ίδια λογική πολύ καλά ήταν και με την Χούντα που δεν υπήρχε χρέος και γίνονταν έργα.»

«Όλη η Ευρώπη θεωρεί πως το αντιρατσιστικό είναι πρώτο ζήτημα. Η κυβέρνηση δεσμεύτηκε στην κα Μάλστρομ να περάσει αντιρατσιστικός νόμος», επεσήμανε ο κος Αμοιρίδης.

Με αφορμή τη θέση της κυρίας Ρεπούση σχετικά με την γενοκτονία των Ποντίων, ο Γραμματέας της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ σχολίασε: «δεν μπορώ να ερμηνεύσω τη θέση της κας Ρεπούση, είμαι Πόντιος και σηκώνω τα χέρια ψηλά.»

«Όποιος φοβάται τη Δημοκρατία οπλοφορεί», κατέληξε ο κος Αμοιρίδης αναφερόμενος στην οπλοφορία των Βουλευτών....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου