Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

20 gadget γι' αυτό το καλοκαίρι

 
Ξεκάθαρα πράγματα, η παραλία και το καλοκαίρι έχουν τους δικούς τους κανόνες. Τη δική τους τεχνολογία. Τι να το κάνεις το iPad αν σου μένει κάθε τρεις και λίγο από μπαταρία; Πως θα στήσεις τη φωτογραφική μηχανή αν δεν έχεις πρόχειρο ένα μίκρο τρίποδο. Πως θα παίξεις αγωνία με βρεγμένη τράπουλα; Με αυτά τις σκέψεις κατά νου κάναμε μια γύρα για να δούμε τι παίζει από τεχνολογία και gadget. Μέχρι και μηχάνημα που σου λέει αν θα σε κάψει ο ήλιος σου βρήκαμε.

Ψηφιακή 4/3 Olympus PEN E-PM 1


Οι ψηφιακές των 4/3 είναι ότι πιο κοντά σε φορητή dSLR υπάρχει, αλλάζουν φακούς, προσφέρουν εύρος ρυθμίσεων και εξαιρετική ποιότητα εικόνας ειδικά. Μια Olympus PEN έχει και το πλεονέκτημα του design αφού ο σχεδιασμός ακολουθεί τις γραμμές τις ιστορικής Olympus PEN.
Τιμή: 279 ευρώ

Σημειωματάριο Makr


Ε ναι, στην παραλία δεν παίρνεις το Moleskine σου, εσύ ο ονειροπόλος χίψτερ που γράφει ακόμα με χαρτί και μολύβι. Παίρνεις το Makr σου που είναι εξίσου κομψό αλλά και αδιάβροχο.
Τιμή: 30 ευρώ

Πετσέτα Drylite


Σούπερ απορροφητική πετσέτα σχεδιασμένη για exteme καταστάσεις (ορειβασίες). Βασικό πλεονέκτημα για την παραλία είναι ο μικρός όγκος όταν είναι διπλωμένη. Χωράει και στην τσέπη σου.
Τιμή: 53 ευρώ

Monster iSport Livestrong


Τέλειος ήχος, τέλεια απομόνωση εξωτερικών θορύβων. Δεν κάνουν 150 ευρώ για το τίποτα.
Τιμή: 150 ευρώ

UV monitor


Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σε κάψει ο ήλιος. Ακόμα και κάτω από την ψάθινη ομπρέλα. Ακόμα και στην συννεφιά υπάρχει πιθανότητα να η UV ακτινοβολία να είναι έντονη και να σου κάνει τη ζημιά. Άσε που αν ψάχνεις το τέλειο μαύρισμα κάτι τέτοια μόνιτορ σου βγάζουν και τον χρόνο έκθεσης.
Τιμή: 35 ευρώ

Ηλιακός φορτιστής Camelion


Απλά πράγματα. Δε μένεις από μπαταρία ποτέ.
Τιμή: 26 ευρώ

Τρίποδο Cullman


Αυτό το τριπόδo μην το βλέπεις έτσι. Είναι η εύκολη λύση για επαγγελματικές, για 4/3, ακόμα και για απλές compact ψηφιακές. Φτηνό, πολύ αποτελεσματικό το ιδανικό stand για τουριστικές ή επαγγελματικές λήψεις.
Τιμή: 6 ευρώ

Αιώρα Blue Ridge


Τρία σε ένα, σκέψου το. Σκηνή, κουνουπιέρα και αιώρα μαζί. Το ιδανικό εργαλείο αν είσαι από αυτούς που τη ζουν την παραλία και δεν πάνε απλώς για ξαπλώστρα-ομπρέλα. Βέβαια και σε αυτή την περίπτωση κάνει δουλειά ενώ είναι μόνο δυόμιση κιλά.
Τιμή: 86 ευρώ

Φορτιστής – μπάλα  Soccket


Μπαταρία φορτιστής και μπάλα μαζί .Όρεξη να έχεις δηλαδή να παίζεις μπαλίτσα και μετά όταν αράξεις να διαβάζεις ONEMAN στο iPhone.  Δεν ξέρω αν θα το προλάβουμε αυτό το καλοκαίρι αλλά κάνε μια προπαραγγελία καλού κακού.
προπαραγγελία

Parrot Drone 2.0


Drone είναι γενικά κάθε μη επανδρωμένο και τηλεκατευθυνόμενο όχημα. Το συγκεκριμένο ελέγχεται από ένα smartphone app και φωτογραφίζει σε ποιότητα HD 720p. Ιδανικό για παπαρατσικές αποστολές δηλαδή.
Τιμή: 320 ευρώ

Asus Memo Pad 3G


Τώρα που οι 7 ίντσες είναι της μόδας τα Android έχουν το συγκριτικό πλεονέκτημα λόγω μεγαλύτερης λειτουργικότης. Δηλαδή δημιουργείς, σώζεις, επεξεργάζεσαι αποθηκεύεις σε φακέλους της επιλογής σου, περισσότερες ρυθμίσεις, τροποποιήσιμο interface…
Τιμή: 256 ευρώ

Compact ψηφιακή Panasonic Lumix DMC-XS1


Ο ιδανικός συνδυασμός στιλ, φορητότητας, τιμής για τις καλοκαιρινές σου φωτογραφίες.
Τιμή: 119 ευρώ

Apple iPad 2 16GB (WiFi-3G)


Η προφανής επιλογή αν έχεις συνδρομές σε digital περιοδικά, αν διαβάζεις flipboard και γενικά όταν θες περιεχόμενο με πλούσια multimedia. To 3G απαραίτητο φυσικά όπως και αρκετά 1-2 GB στο συμβόλαιο σου.
Τιμή: 510 ευρώ

Apple iPad mini 16 GB (WiFi - 3G)


Το μικρό αλλά θαυματουργό iPad . Για φορητότητα και άνεση. Σχεδόν όσο ακριβό όσο το iPad 2 αλλά αυτά τα πράγματα κοστίζουν.
Τιμή: 410 ευρώ

Αδιάβροχο dock παραλίας eGO


Όχι μόνο προστατεύει το ipod απο την άμμο, τα νερά και τα λάδια αλλά βγάζει και στερεοφωνικό ήχο.
Τιμή: 123 ευρώ

Φορητό dock Eton Soulra XL


Dock για iPad και iPhone με ηχεία, ηλιακό πάνελ και 22W ήχου. Η εσωτερική μπαταρία μπορεί να φορτίσει σε πέντε ώρες.
Τιμή: 139 ευρώ

Αδιάβροχη τράπουλα Kikkerland


Μια τράπουλα που μπαίνει ακόμα και στη θάλασσα είναι εντυπωσιακή. Αλλά εδώ έχουμε έξτρα wow factror με transparent σχεδιασμό.
Τιμή: 6 ευρώ

Kindle 6" WiFi High Resolution


Το προφανές για κάθε φίλο της λογοτεχνίας. Δηλαδή και με άλλα διαβάζεις αλλά αυτό είναι το απόλυτο λόγο εργονομίας, βάρους και φορητότητας.
Τιμή: 92,5 ευρώ

Callpod Fueltank DUO


Η λύση για βαριά χρήση των gadget στην παραλία. Ουσιαστικά είναι μια μπαταρία που τη φορτίζεις εκ των προτέρων και φορτίζει το κινητό όταν μείνει από ζουμιά.
Τιμή: 39 ευρώ

Αδιάβροχη θήκη Kwik Tek Dry Pak


Αδιάβροχη θήκη με κορδόνι για όταν ξέρεις ότι υπάρχει σοβαρή περίπτωση το κινητό σου να βρεθεί στο νερό.
Τιμή: 12,5 ευρώ


Πηγή: oneman.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου