Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας «Κώστας Τζελάλης» στη Καστοριά

Με τέσσερα μετάλλια επέστρεψαν  οι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που συμμετείχαν την Κυριακή 19 Μαΐου στους  που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ναυταθλητική Ένωση Καστοριάς.


 
  Οι άριστες καιρικές συνθήκες στάθηκαν σύμμαχος στις προσπάθειες των διοργανωτών και των 180 αθλητών από 9 Ομίλους που συμμετείχαν στους αγώνες, οι οποίοι αποτέλεσαν ένα πολύ καλό τεστ ενόψει του πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων – Κορασίδων που θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο στίβο στα μέσα Ιουλίου.
Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης συμμετείχε με 13 αθλητές σε έξι πληρώματαπου κάτω από την καθοδήγηση του Τεχνικού Συμβούλου του τμήματος κωπηλασίας κ.Γ. Μπικογιάννη έκαναν πολύ καλή εμφάνιση κατακτώντας δυο χρυσά και δυο αργυρά μετάλλια.
Αναλυτικότερα πρώτοι τερμάτισαν στην τετράκωπο με πηδαλιούχο παίδων οι Μπικογιάνης Στέργιος, Παπαθανασίου Παναγιώτης, Ευσταθιάδης Λευτέρης, Ταχτατζής Κώστας και Τσελίκας Νίκος(πηδαλιούχος) και κρέμασαν στο στήθος τους το χρυσό μετάλλιο. Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου επίσης ανέβηκαν οι Χατζησαββίδης Χρήστος και Τσέτσας Αντώνης που αγωνίστηκαν στο διπλό σκιφ παίδων 12-14 ετών.
Στην δεύτερη θέση τερμάτισαν κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ παίδων 12-14 ετών οι Τσελίκας Νίκος, Δράντζιος Σπύρος, Καζάκας Γιώργος και Μαχαιρίδης Κυριάκος, καθώς και οι Μπικογιάννης Στέργιος και Παπαθανασίου Παναγιώτης στη δίκωπο παίδων.
Παρά τα προβλήματα με την πορεία του σκάφους της κατά την εκκίνηση που αντιμετώπισε η Τσιβούλα Ράνια επέδειξε ιδιαίτερη αγωνιστικότητα και τερμάτισε τελικά τέταρτη στο σκιφ κορασίδων 12-14 ετών ενώ στην ίδια θέση τερμάτισαν και οι αδερφές Κίκερη Δέσποινα και Έλλη που αγωνίστηκαν στο διπλό σκιφ Κορασίδων.
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των κωπηλατών του Ν.Ο.ΚΑΤ. θα συνεχιστούν με το πέρας των μαθητικών εξετάσεων, με τη συμμετοχή τους στους διασυλλογικούς αγώνες που διργανώνει ο Ν.Α.Ο.Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης στις 30 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου