Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Βραβείο καλύτερης θεατρικής παράστασης στο γυμνάσιο Λιτοχώρου στον 1ο Θεατρικό διαγωνισμό του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας
Συνέχεια επιτυχιών σε σχολεία του δήμου Δίου-Ολύμπου με το γυμνάσιο Λιτοχώρου να λαμβάνει το βραβείο καλύτερης θεατρικής παράσταση για το ανέβασμα έργου του Αντώνη Σαμαράκη, «Ζητείται Ελπίς». 


Η απονομή έγινε κατά τη διάρκεια τελετής που διοργάνωσε η κοινωφελής επιχείρηση «Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο» Βέροιας στο πλαίσιο του 1ου θεατρικού διαγωνισμού γυμνασίων και λυκείων Ημαθίας, Πιερίας και Πέλλας, στον χώρο τεχνών Βέροιας.
Έπαινος χορογραφίας-κινησιολογίας στο γυμνάσιο Λιτόχωρου για την παράσταση «Ζητείται Ελπίς», δόθηκε στους μαθητές Ηλία Σάλτα, Ελένη Φουρκιώτη και Χριστιάνα Νίκα.
Στην τελετή παρευρέθησαν και παρέδωσαν βραβεία η δήμαρχος Βέροιας, κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου, εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κ. Φλιτούρης, ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας κ. Κούγκας, ο πρόεδρος του Δ.Σ της Κ.Ε ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας κ. Γιώργος Κάκαρης καθώς και τα μέλη του Δ.Σ, ο πρόεδρος της Κ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιας κ. Μιχαηλίδης , η υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κ. Σκεντερίδου και άλλοι. Επίσης στην τελετή παρευρέθησαν διευθυντές, καθηγητές και μαθητές όλων των σχολείων, που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, αλλά και φίλοι του θεάτρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου