Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠΑΣΟΚ Πιερίας


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 19:30 ΣΤΟ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

   Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαΐου και ώρα 7:30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος για νέα όργανα (Ν.Ε.) Νομαρχιακής
Επιτροπής, (ΝΕΚΑΠ) Νομαρχιακής Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης, (ΝΕΟΕ) Νομαρχιακής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου και (ΣΕ) Συντονιστικής Επιτροπής.



Στη Νομαρχιακή Συνέλευση θα γίνει πολιτική Ενημέρωση –Απολογισμός –Προγραμματισμός Ν.Ε. και έγκριση Εφορευτικών Επιτροπών. Επίσης θα παρευρεθεί κλιμάκιο του Τομέα Οργανωτικής Πολιτικής.



Οι εκλογές για τα νέα όργανα θα γίνουν την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013. Οι υποψηφιότητες για τα όργανα της Νομαρχιακής υποβάλλονται εγγράφως μόνο απ’ τους ίδιους τους υποψηφίους στα γραφεία της Ν.Ε. μέχρι την Τετάρτη 5 Ιουνίου και ώρα 8 μμ. Οι υποψηφιότητες για τις Σ.Ε. υποβάλλονται μέχρι την Παρασκευή 7 Ιουνίου και ώρα 8μμ.



Η αξιοποίηση έμπειρων και ικανών στελεχών που μπορούν ν’ ανταποκριθούν στο σημαντικό αυτό έργο, αποτελεί θέμα πρώτης προτεραιότητας. Η εγκυρότητα και η αξιοπιστία αυτών των διαδικασιών θα πρέπει να είναι μέλημα όλων των μελών.



Σ’ αυτό το δύσκολο νέο ξεκίνημα πρέπει με την ενεργή συμμετοχή όλοι μας να συμβάλουμε και να καταδείξουμε ότι το ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο μπορεί να δηλώνει παρόν στις πολιτικές εξελίξεις, αλλά με τη δημιουργία μιας οργάνωσης η οποία θ’ ανταποκρίνεται στις αγωνίες και τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, θα πρωταγωνιστήσει ξανά στο πολιτικό σκηνικό.



Η συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες αποτελεί δημοκρατική υποχρέωση όλων των μελών. Η διασφάλιση αδιάβλητων διαδικασιών είναι βασική προϋπόθεση για την αξιοπιστία των οργάνων που θα εκλεγούν.

Η ευθύνη όλων μας είναι μεγάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου