Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Στην τελική ευθεία η έκδοση του επετειακού λευκώματος του ΓΑΣ «Αρχελάου» από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Η έκδοση λευκώματος του ΓΑΣ «ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ» ήταν το αντικείμενο της προγραμματικής σύμβασης που υπέγραψετη Δευτέρα 19 Ιουνίου η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου. Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα χρηματοδοτήσει την έκδοση του λευκώματος, όπου καταγράφεται όλη η ιστορία και οι δράσεις του κορυφαίου αυτού Αθλητικού  Συλλόγου της Πιερίας. Στις σελίδες του αποτυπώνεται η πολύχρονη αθλητική ιστορία του Συλλόγου εδώ και 65 χρόνια.

Ο «ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ» είναι ένας από τους ιστορικότερους αθλητικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην Πιερία και έχει διαγράψει μια αξιοσημείωτη πορεία στο χρόνο, με σημαντικές διακρίσεις και ουσιαστική προσφορά στο χώρο του αθλητισμού.

Με αφορμή της έκδοση του λευκώματος η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου τόνισε: «Στηρίζουμε την αθλητισμό και όλους τους αθλητικούς φορείς και συλλόγους και αγκαλιάζουμε τη διάδοση και μετάδοση του αθλητικού ιδεώδους στη νέα γενιά του τόπου μας».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος τουΓΑΣ «ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ»  κ. Αλκίνοος Τασόπουλος ευχαρίστησε την κα Σοφία  Μαυρίδου για τη διαρκή της στήριξη προς το σύλλογο, τονίζοντας την ουσιαστική συμβολή της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας,μέσα από την έκδοση του συγκεκριμένου λευκώματος, στην ανάδειξη της αθλητικής κληρονομιάς του Συλλόγου.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου