Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Άρης-Αιγινιακός 5-0: Τρελά γκάζια για… Super League!

Άρης-Αιγινιακός 5-0: Τρελά γκάζια για… Super League!Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν μετά το επιβλητικό 5-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Αιγινιακό!
Φέτος ο Άρης δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια και φρόντισε με το… καλημέρα να δείξει τις «άγριες» διαθέσεις του.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνέτριψε 5-0 τον Αιγινιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ. Το 1-0 έκανε ο Πλατέλλας στο 19΄, κι από εκείνο το σημείο η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε μονόλογο των γηπεδούχων. Στο 25΄ ο Πασάς διπλασίασε, έξι λεπτά αργότερα ο Κάσσος «έγραψε» το 3-0, στο 75’ ο Καπνίδης έκανε το 4-0 και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπαργκάν διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Άρης: Καντιμοίρης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος (38’ Μπούρμπος), Μουμίν, Ιντζόγλου, Τζανακάκης, Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος (51’ Μπαργκάν), Κάσσος (65’ Καπνίδης), Πασάς
Αιγινιακό: Τόλιος (46’ λ.τρ. Καραγκιόζης), Βλάχος, Λιόλιος, Τοπαλίδης, Γκατζολάρι, Πολύζος, Αντωνιάδης, Τσολακίδης, Σοφιάνης, Γιατζιτζόγλου (46’ Καρακώστας), Δωματάς (64’ Σισέ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου