Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Στην τελική ευθεία για την 33η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΣΤΙΣ 02 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ

Συνεχίζοντας την παράδοση δεκαετιών, το Σάββατο 02 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 ανοίγει τις πύλες της η 33η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης, η οποία θα διαρκέσει έως και τις 09 Σεπτεμβρίου.

Η Εμποροπανήγυρη αναμένεται να φιλοξενήσει δεκάδες εμπόρους, μικροπωλητές κ.α. εκθέτες, ενώ οι τοπικοί και όχι μόνο παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα προβολής και ανάδειξης της ποιότητας των  προϊόντων τους.  Οι εγγραφές των συμμετεχόντων συνεχίζονται και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το ενδιαφέρον είναι ιδιαίτερα έντονο.


Στα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν και να κάνουν τις αγορές τους. Παράλληλα, θα λειτουργεί Λούνα Παρκ για τους μικρούς φίλους, ψησταριές και ζαχαροπλαστεία, όπου οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν ντόπια παραδοσιακά εδέσματα κ.α.

Οι υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης εργάζονται καθημερινά προκειμένου στη διάρκεια των ημερών λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης να υπάρξει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για τους εμπόρους και τους επισκέπτες. Στις εγκαταστάσεις έγιναν ήδη οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης – επισκευών στις εγκαταστάσεις, καθαρισμού χόρτων κ.λ.π.

Η οργάνωση της Εμποροπανήγυρης γίνεται με τον συντονισμό του αντιδημάρχου Νίκου Παπαζιώγα και του εντεταλμένου συμβούλου Γεώργιου Γαβρίδη. Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά ο κος Παπαζιώγας: «Προς όφελος των εμπόρων και καταναλωτών επιδιώκουμε φέτος συστηματικά αφενός τη βέλτιστη δυνατή οργάνωση και λειτουργία του αυθεντικού λαϊκού θεσμού της Εμποροπανήγυρης. Αφετέρου την ανάδειξη και προβολή της τοπικής και όχι μόνο παραγωγής».


Όπως τονίζει από την πλευρά του ο κος Γαβρίδης: «Η εμποροπανήγυρη αποτελεί παράδοση για την περιοχή και  θεσμό, ο οποίος έχει καταξιωθεί στην συνείδηση των ντόπιων κατοίκων, καθώς και των επισκεπτών. Φέτος, στόχος μας είναι να τον θέσουμε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όχι μόνο της περιοχής,  αλλά και ευρύτερα. Για αυτό, βοηθούντος και του καλού καιρού, μια βόλτα στην Εμποροπανήγυρη θα ήταν μια καλή πρόταση για μικρούς και μεγάλους».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, πλούσιο πρόγραμμα μουσικών, χορευτικών κ.α. εκδηλώσεων, το οποίο θα ανακοινωθεί αύριο, θα πλαισιώνει όλες τις ημέρες λειτουργίας της, προσφέροντας στιγμές ψυχαγωγίας στους επισκέπτες.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου