Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2018: Οι εγγραφές ξεκίνησαν


Εξασφαλίστε έγκαιρα θέση στη μεγάλη αθλητική γιορτή


Άνοιξαν σήμερα όπως ήταν προγραμματισμένο και βάσει της προκήρυξης του αγώνα, οι εγγραφές για τη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Πιερίας, τον 7ο Αγώνα Δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 07 Οκτωβρίου 2018. 



https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=84cf921a87c843d87eb58706ad2e4063
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές με σειρά προτεραιότητας έως και την Τετάρτη 03 Οκτωβρίου 2018. Σε περίπτωση που οι 2000 συνολικά αριθμοί συμμετοχής διατεθούν νωρίτερα, για λόγους καλής οργάνωσης του αγώνα, οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν άμεσα και πριν από την προαναφερόμενη ημερομηνία.
Με βάση την αυξημένη ζήτηση σε αριθμούς συμμετοχής, που παρατηρείται κάθε χρόνο παρακαλείστε να δηλώνετε συμμετοχή στον αγώνα μόνο εφόσον είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε μέρος, προκειμένου να μη στερήσετε τη συμμετοχή από άλλον συναθλητή σας, που δεν προμηθεύτηκε έγκαιρα αριθμό. 
Οι δηλώσεις συμμετοχής (ατομικές και ομαδικές) θα γίνονται στο επισυναπτόμενο link:
ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΦΟΡΕΙΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ κ.α. μπορούν για διευκόλυνσή τους, να αποστέλλουν και ηλεκτρονικά τις ομαδικές τους συμμετοχές στο email: opppapkaterinis@gmail.com αναγράφοντας ονοματεπώνυμο αθλητή - αθλήτριας, όνομα φορέα και ένα τηλέφωνο υπεύθυνου - επικοινωνίας για όλη την ομάδα.
H ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

Προλάβετε και εξασφαλίστε τη θέση σας εγκαίρως, καθώς είναι βέβαιο ότι οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2351047445 (Γραφείο Τύπου - Νικηφόρος Γκόλτσιος), (Ο.Π.Π.Α.Π.: Γιώργος Μίχος), καθώς και στον πρόεδρο του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», Αλέξανδρο Πούλιο, τηλ. Επικοινωνίας: 6976692445.

Για πληροφορίες, που αφορούν τις ομαδικές συμμετοχές μπορείτε να απευθύνεστε, στον Ευάγγελο Γερομιχαλό (Αντιπρόεδρο  Δ.Σ. ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΖΕΥΣ»), τηλέφωνο: 6977 753 739.

Επίσης, για διευκρινίσεις, πληροφορίες στο email oppapkaterinis@gmail.com.

Πληροφορίες μπορείτε να αντλείτε και από τις ιστοσελίδες α)του Δήμου Κατερίνης: www.katerini.gr  & β) του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ»: www.zeusrunnersclub.gr.

Όπως είναι γνωστό, ο αγώνας με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα ελευθερίας), διοργανώνεται από τον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου