Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Τα νέα του 7ου αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»

              500 και πλέον συμμετοχές με το ….καλημέρα


Με εντυπωσιακούς ρυθμούς ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι εγγραφές για τον αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2018». Όπως είναι γνωστό, ο αγώνας με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα ελευθερίας), θα διεξαχθεί φέτος την Κυριακή 07 Οκτωβρίου, από τον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.

Ήδη σε λιγότερο από δυο εβδομάδες από την ημέρα που άνοιξαν οι εγγραφές και ενώ ακόμη διανύουμε την καρδιά του καλοκαιριού, οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 500. Πρώτη ομαδική εγγραφή με 33 συμμετοχές καταγράφηκε σήμερα από τον ΑΠΣ «ΤΡΙΑΣ».



ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ


Δεκάδες εθελοντές και περισσότεροι από 40 φορείς και σύλλογοι της Κατερίνης και ευρύτερα της Πιερίας ενώνουν τις δυνάμεις τους, για την άρτια διεξαγωγή της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής του νομού μας. Στην οικογένεια των συλλόγων που υποστηρίζουν τον αγώνα προστίθεται φέτος και ο  Σύλλογος Διαβητικών Πιερίας.

ΕΡΤ & TV 100 ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Παράλληλα με τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης της Πιερίας, τα δρομικά  sites της χώρας, η ΕΡΤ και φέτος μέσω της τηλεοπτικής συχνότητας της ΕΡΤ3, των ραδιοφωνικών συχνοτήτων 102 FM &  958FM,  των social media και της επίσημης ιστοσελίδας της (ert.gr), και η Δημοτική Τηλεόραση και Ραδιοφωνία Θεσσαλονίκης (TV 100 – FM 100) θα είναι οι επίσημοι χορηγοί επικοινωνίας του 7ου Αγώνα Δρόμου «Τρέχω για την Κατερίνη», μίας διοργάνωσης – θεσμού για το μαζικό αθλητισμό της Πιερίας και της ευρύτερης περιοχής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου