Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Συνάντηση νέων ζευγαριών στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους


 

Μια ξεχωριστή βραδιά είχαν τη χαρά να ζήσουν οι εκατόν είκοσι περίπου νέοι από τις Συνάξεις νέων ζευγαριών της Ι. Μ. Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, οι οποίοι μέσα στα πλαίσια των καλοκαιρινών αποδράσεων του Γραφείου Νεότητας, επισκέφθηκαν το βράδυ της Κυριακής 22 Ιουλίου, το εξωκκλήσι των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου & Αγίου Γεωργίου Αλωνίων.

Αρχικά τελέστηκε η ακολουθία του μικρού αποδείπνου. Στη συνεχεία πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα «Μηνύματα από τη ζωή της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής» από τον υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητας π. Διονύσιο Γκόλια, ενώ ακολούθησε και εποικοδομητικός διάλογος.
Κατόπιν το Μουσικό σχήμα του κ. Θανάση Μαυρογιώργη διασκέδασε τους νέους με παραδοσιακά και δημοτικά τραγούδια. Σε όλους προσφέρθηκαν κεράσματα τα οποία πρόθυμα ετοίμασαν εθελοντές κάτοικοι των Αλωνίων.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, επισφραγίζοντας την εκδήλωση, εξέφρασε τη χαρά του για τη συγκεκριμένη συνάντηση που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Τόνισε δε την αξία της συμμετοχής τους σε παρόμοιες συναντήσεις μέσα από τις οποίες βιώνεται η εν Χριστώ κοινωνία. Ευχαρίστησε, τέλος, όσους συνέβαλαν για τη διοργάνωσή της και ιδιαίτερα τους Ιερείς  π. Γεώργιο Μιάουρα, υπεύθυνο νεότητας Αρχιερατικής Περιφέρειας Αιγινίου, π. Νικόλαο Παρασκευαϊδη, εφημέριο Αλωνίων, π. Χρήστο Παπαϊωάννου και π. Παναγιώτη Τιμαμόπουλο, Εφημερίους Κολινδρού. Σε όλους ο ίδιος μοίρασε ως ευλογία από μία εικόνα της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής.
Οι Καλοκαιρινές Νεανικές Αποδράσεις του Γραφείου Νεότητας θα συνεχισθούν κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού, με ποικίλες εκδηλώσεις που αφορούν όλες τις ηλικίες των παιδιών και των νέων.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου