Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Δήμος Κατερίνης : Ανεκτίμητη η προσφορά προς την Τρίτη Ηλικία της Ιατρικής υπηρεσίας των ΚΑΠΗ


Προγράμματα πρόληψης & αγωγής υγείας για τους χρήστες των υπηρεσιών των Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης, υλοποιεί διαχρονικά η ιατρική υπηρεσία, με έμφαση σε παροχές ιατροφαρμακευτικής πρωτοβάθμιας φροντίδας και συνταγογράφησης φαρμάκων.
Προς την κατεύθυνση αυτή, από τον Μάιο του 2014, τις υπηρεσίες του στα μέλη του ΚΑΠΗ παρείχε ο ιατρός  - ειδικός παθολόγος Αθανάσιος Ευαγγέλου Αθανάσιος, ενώ την σκυτάλη πριν λίγες ημέρες πήρε η ιατρός ειδικ. παθολόγος  Βάϊα Τατόλα.

Στη διάρκεια συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Α’ ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης, ο αντιπρόεδρος του ΟΠΠΑΠ και υπεύθυνος λειτουργίας των ΚΑΠΗ  Αναστάσιος Παπαζήσης ευχαρίστησε θερμά εκ μέρους του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη και του προέδρου του ΟΠΠΑΠ Θεόδωρου Παυλίδη τον κ. Ευαγγέλου «για τη διαχρονικά άρτια συνεργασία, καθώς και για την ανεκτίμητη προσφορά και ευαισθησία προς την τρίτη ηλικία και τον θεσμό των ΚΑΠΗ».
Παράλληλα, καλωσόρισε την ιατρό κ. Τατόλα και της ευχήθηκε καλή και εποικοδομητική θητεία.
Ο κ. Ευαγγέλου με τη σειρά του ανταπέδωσε τις ευχαριστίες προς τις αρχές και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου, καθώς και προς τις νοσηλεύτριες και την κοιν. λειτουργό,  με τις οποίες όπως ανέφερε είχε καθημερινή και άψογη συνεργασία προς όφελος των ηλικιωμένων  και με στόχο να μην υπάρχει έστω ένας ηλικιωμένος χωρίς φαρμακευτική κάλυψη.
Τέλος, καλωσόρισε την ιατρό κ. Τατόλα και της ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου