Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΤΕΡΙΝΗ : ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ο Γιάννης Ιωαννίδης

http://lefteria.blogspot.gr

 "ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ. ΦΕΡΝΩ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ"

  Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι από τα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας στην Κατερίνη ο υποψήφιος πεεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, με την παρουσία των τεσσάρων βουλευτών της Πιερίας και στελεχών του κόμματος.
Πάντως στη συνέντευξη του ο κ. Ιωαννίδης δεν ανακοίνωσε το όνομα του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, αλλά ούτε και ονόματα υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, παρατείνοντας έτσι την αγωνία των ενδιαφερομένων, λέγοντας ότι... 


"θα κατεβάσουμε μαζί μας τους καλύτερους, διότι θα αποφασίσουν τα τοπικά στελέχη και η τοπική κοινωνία ποιοι είναι οι καλύτεροι και θα ακούσουμε προσεκτικά τις απόψεις τους. Όπως ξέρω εγώ τους ανθρώπους καλύτερα στη γειτονιά μου, έτσι ξέρουν και εδώ καλύτερα το ποιος είναι ο καλύτερος".
Σε ερώτηση γιατί στο πρόγραμμά του σήμερα στην Πιερία δεν αναφέρεται ότι θα συναντηθεί και με την αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου, η οποία εκπροσωπεί θεσμικά το νομό, όπως θα συναντηθεί με το δήμαρχο Κατερίνης, τον δήμαρχο Πύδνας - Κολινδρού και τον πρόεδρο του επιμελητηρίου, απάντησε : "Εμείς κάναμε το καλύτερο πρόγραμμα για τον ποιον θα συναντήσουμε σήμερα στην Πιερία. Το ποιον θα συναντήσουμε είναι δικό μας πρόβλημα και τον ποιον θα συναντήσεις εσύ, όταν φύγεις από εδώ είναι δικό σου πρόβλημα"...
Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην αγάπη του για την Πιερία ο κ. Ιωαννίδης και ειδικότερα για το Λιτόχωρο, το οποίο γνωρίζει καλά, αφού όπως είπε : "Στην Χαλκιδική έχω τρία σπίτια, αλλά τον άνθρωπο που αγαπώ πιο πολύ στον κόσμο, τη μανούλα μου, την φέρνω εδώ και εικοσιπέντε χρόνια στο Λιτόχωρο, γιατί έχει καλό κλίμα". 
Μετά τη συνέντευξη τύπου ο υποψήφιος περιφεριεάρχης συνεδρίασε με τους βουλευτές και τα στελέχη της ΝΟΔΕ. 

lefteria.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου