Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ζάκυνθος – Αιγνιακός 1-0



Έχοντας κάνει ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα του Βορείου ομίλου της Football League η Ζάκυνθος υποδέχτηκε τον Αιγινιακό και κατάφερε να κάνει το 3 στα 3. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως βροντερό «παρών» έδωσαν στο γήπεδο οι φίλοι της ομάδας του Ιονίου καθώς στις εξέδρες το γηπέδου βρέθηκαν περίπου 2.000 κόσμος.

Οι παίκτες του Ντάνι Ακίνο λοιπόν ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο το ματς καθώς μόλις στο 10’, στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Μετά από ασίστ του Αποστόλου ο Ευθυμιάδης με διπλή προσπάθεια, καθώς στο πρώτο σουτ είπε «όχι» ο Τόλιος, έστειλε την μπάλα τα δίχτυα για το 1-0. Από κει και πέρα μέχρι και το 30’ η Ζάκυνθος ήλεγξε τον ρυθμό του αγώνα χωρίς να απειληθεί από την ομάδα της Πιερίας που έδειξε να «αφυπνίζεται» στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους, όπου είχε μια καλή στιγμή στο 34’ με τον Ζούρκο να σουτάρει άουτ.
Ωστόσο στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πήραν ξανά τα ηνία του ματς και έχασαν ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, χωρίς ουσιαστικά να ανησυχήσουν στα μετόπισθεν. Στο 52’ λοιπόν ο σκόρερ Ευθυμιάδης σούταρε δυνατά στέλνοντας την μπάλα άουτ, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Χαζτησάββας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, έκανε το σουτ αλλά ο Τόλιος όντας σωστά τοποθετημένος μπλόκαρε. Η επόμενη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 70’ με τον Ευθυμιάδη να σουτάρει άουτ ενώ στο 84’ κατεγράφη η τελευταία ευκαιρία του ματς με τον Λέκκα να σουτάρει επίσης άουτ. Έτσι, το 1-0 έμεινε ως το σφύριγμα της λήξης με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν για το 3 στα 3 και τον Αιγινιακό να μένει στους 4 βαθμούς.
ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Τσόπελας, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς (73' Λέκκας), Φωτιάς, Οικονόμου, Αποστόλου (46' Πέττας), Βαρέλα, Κρισμάρεβιτς, Ευθυμιάδης, Χατζησάββας
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Αλέκος Θεοδωρίδης): Τόλιος, Τέλλος, Μπάρος, Γιαζιτζόγλου, Πάβλοβιτς, Πολύζος (46' Μπλάζεκ), Ζούρκος, Πέντα, Πόποβιτς (73' Ναουμτσέφσκι), Κουτσοσπύρος, Καζάκης (68' Δεμηρτζόγλου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου