Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


 Αποτέλεσμα εικόνας για Καλούμε όλους τους παραγωγούς μελιού της Πιερίας στο 7ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας,
Καλούμε όλους τους παραγωγούς μελιού της Πιερίας στο 7ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 4,5 και 6 Δεκεμβρίου 2015 και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα συμμετέχει με δικό της περίπτερο, στο οποίο μπορείτε να συμμετέχετε χωρίς κόστος για να προβάλλετε τα προϊόντα σας και να αναδείξουμε τον πλούτο και την μοναδική ποιότητα των μελισσοκομικών προϊόντων της Πιερίας.


Το Φεστιβάλ θα επισκεφθούν τόσο εξειδικευμένο εμπορικό κοινό, όσο και πάνω από 20.000 καταναλωτές και φίλοι του Ελληνικού μελιού.
Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο κ. Νικολάου Μιλτιάδη στο τηλέφωνο 2351-351-252 και με τον Πρόεδρο του Μελισσοκομικού Συλλόγου Πιερίας κ. Παπαγιαννούλη Κων/νο στο τηλέφωνο 2351023370 μέχρι την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου