Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

12ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» : Κυριακή 2 Απριλίου

 

Λίγο πριν από την επίσημη εκκίνηση του Stoiximan.gr 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», την Κυριακή 2 Απριλίου, η Stoiximan, ως Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, σας προσκαλεί στις δράσεις της και σας περιμένει στο Γυάλινο Περίπτερο στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης.

Όσοι από εσάς θα βρίσκεστε στην Θεσσαλονίκη, μπορείτε να γνωρίσετε τη Stoiximan Running Team και να επισκεφθείτε από κοντά το Γυάλινο Περίπτερο μαθαίνοντας τους τρόπους που μπορείτε να συμβάλλετε, συμμετέχοντας στην ενέργεια κοινωνικής ευθύνης που θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο Τερματισμού, στο τέλος του αγώνα 5 χιλιομέτρων.
Στο περίπτερο μας στον Τερματισμό του αγώνα (Sponsors village) θα βρίσκονται μαζί μας οι αθλητές μας Λευτέρης Πετρούνιας , Ράνια Ρεμπούλη, Κατερίνα Δαλάκα, Αθηνά Κοϊνη και Ζωή Ανδρικοπούλου. Το παρών επίσης θα δώσουν οι ambassadors Μαίρη Συνατσάκη, Άννα Πρέλεβιτς, Ελεάννα Λίμα, Δανάη - Ιωάννα Μεϊδάνη και Ελισάβετ Δοβλιατίδου που στηρίζουν τις κοινωνικές μας δράσεις.


 
ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!
Ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που ακολουθεί σας καλούμε να στηρίξετε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης προσφέροντας τρόφιμα και είδη καθαριότητας.
Τα παραπάνω θα συγκεντρώνονται στο Γυάλινο Περίπτερο στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης (μπροστά από το Makedonia Palace) σε ειδικό χώρο που έχουμε διαμορφώσει!
Σας περιμένουμε όλους στις δράσεις της Stoiximan που θα πραγματοποιηθούν στο Γυάλινο Περίπτερο στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης (μπροστά από το Makedonia Palace)!
 
Παρασκευή 31/03
@18.00: Οι παίκτες της ΠΑΕ Άρης υπογράφουν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους!
 
Σάββατο 01/04
@13.00: Σας περιμένουμε να προπονηθούμε παρέα με τα κορίτσια της Stoiximan Running Team Αθηνά Κοϊνη, Κατερίνα Δαλάκα, Ράνια Ρεμπούλη και Ζωή Ανδρικοπούλου πριν τον μεγάλο αγώνα!
@14.00: Χορεύουμε Zumba υπό την καθοδήγηση του τοπικού γυμναστηρίου Modo di Vida!
@14.30: Υποδεχόμαστε το Σύλλογο ΠΕΡΠΑΤΩ που θα τρέξει μαζί με τη Stoiximan Running Team!
 
Κυριακή 02/04
Η μεγάλη ημέρα έφθασε !
Σας περιμένουμε όλους στο Περίπτερο Τερματισμού για να γνωρίσετε από κοντά την ομάδα μας, να φωτογραφηθείτε μαζί της και να στηρίξετε κι εσείς με το δικό σας τρόπο τα Ιδρύματα ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, Ελληνικό Παιδικό Χωριό, Δημοτικό Ίδρυμα Βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός και Πρωτοβουλία για το Παιδί.
Φωτογραφηθείτε για καλό σκοπό.... Μια οθόνη 70 ιντσών θα έχει στηθεί στο περίπτερό μας για να δημιουργήσουμε ένα αναμνηστικό κολάζ φωτογραφιών όλων των συμμετεχόντων!
Κάθε φωτογραφία αυξάνει το ποσό που θα προσφέρει η εταιρεία μας για να ενισχύσει τα Ιδρύματα!
Μην ξεχάσετε!!
 
Η Stoiximan σας προσφέρει το καλύτερο αναμνηστικό του αγώνα!!
Ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας στο instagram λογαριασμό σας την ημέρα του αγώνα χρησιμοποιώντας το #SRT και ελάτε να παραλάβετε τις φωτογραφίες σας εκτυπωμένες από το περίπτερό μας!
Σας περιμένουμε όλους να τρέξουμε για καλό σκοπό και να στείλουμε μαζί το δικό μας δυνατό μήνυμα μέσα από τον αθλητισμό!
 
Καλή επιτυχία σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου