Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ : Έτοιμη να Δείξει Ποια Είναι η WIND Running Team

Περισσότεροι από 1000 δρομείς, εργαζόμενοι, φίλοι και συνεργάτες της WIND, θα τρέξουν την Κυριακή για καλό σκοπό στηρίζοντας το«Άσυλο του Παιδιού» και το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο. Μαζί τους, δημοφιλείς προσωπικότητες και οι πρωταθλητές Κώστας Γκελαούζος, Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου και Αναστασία Καρακατσάνη, οι οποίοι αναμένεται να ανεβάσουν τον πήχη επιδόσεων στα 5χλμ και 10χλμ.


Στο πλαίσιο της συμμετοχής της στη φετινή διοργάνωση, η WIND προσφέρει αποκλειστικά στα μέλη της ομάδας της, την WIND RunningTeam Card, εκτοξεύοντας την εμπειρία συμμετοχής στον «Μέγα Αλέξανδρο». Η κάρτα δίνεται στη διάρκεια της SportExpo Marathon μαζί με το πακέτο συμμετοχής, είναι αυστηρά προσωπική και εξασφαλίζει εκπτώσεις σε καταστήματα εστίασης και spa μέχρι την Κυριακή 2 Απριλίου 2017.
 
Παράλληλα, τα καταστήματα WIND της Θεσσαλονίκης αποτελούν σημείο συνάντησης για όλους τους δρομείς της διοργάνωσης αλλά και λάτρεις της τεχνολογίας, αφού εκεί θα βρουν το μοναδικό WIND Running Pack το οποίο περιλαμβάνει:
 
· τελευταίας τεχνολογίας smartwatch με οθόνη αφής που λειτουργεί αυτόνομα ή συνδέεται με συσκευή smartphone
· μεγάλης διάρκειας powerbank
· 1GB χωρίς καμία δέσμευση
Το WIND Running Pack είναι διαθέσιμο στη μοναδική τιμή των 29,99€ μέχρι τις 8 Απριλίου.
Η WIND ως Μέγας Χορηγός του 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος, βρίσκεται στο πλευρό της διοργάνωσης για 7 η συνεχή χρονιά, προσφέροντας παράλληλα τις Τηλεπικοινωνιακές της υπηρεσίες, ενώ συνεπείς με την πρωτοβουλία που ξεκίνησε η ομάδα τηςWIND Running Team το 2011, συνεχίζει και συνδέει τη Συμμετοχή με την Κοινωνική Αλληλεγγύη και την Προσφοράς σε παιδιά που χρειάζονται τη στήριξη όλων μας.

Ακολουθήστε την WIND

Και την WIND Running Team:

 

 
Διεθνής  Μαραθώνιος
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Γραφείο Μαραθωνίου,
Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο
Θεσσαλονίκη, 54638
Τηλ: 2310200360, fax: 2310200361
email: 
info@alexanderthegreatmarathon.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου