Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Δημοσιοποίηση απόφασης ανάρτησης αποτελεσμάτων αξιολόγησης για το υπομέτρο 6.1 "Εγκατάσταση Νέων Γεωργών" του ΠΑΑ 2014-2020 της Π.Ε.Πιερίας



Αποτέλεσμα εικόνας για Εγκατάσταση Νέων Γεωργών

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π. Ε. Πιερίας ενημερώνει τους Υποψηφίους της Περιφερειακής μας Ενότητας που κατέθεσαν Φάκελο Υποψηφιότητας για ένταξη στο Πρόγραμμα ‘Εγκατάσταση Νέων Γεωργών (Υπομέτρο 6.1 του ΠΑΑ 2014-2020), ότι με Απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Πιερίας (ΑΔΑ: 6ΣΔΖ7ΛΛ-ΡΧ0) αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα αξιολόγησης.
Η ανωτέρω Απόφαση περιλαμβάνει τους παρακάτω Πίνακες:
(α) των δικαιούχων (για τους οποίους δεν απαιτούνται επιπλέον δικαιολογητικά),
(β) των εν δυνάμει δικαιούχων (για τους οποίους απαιτείται η προσκόμιση επιπλέον δικαιολογητικών),
(γ) των επιλαχόντων (επιλέξιμες αιτήσεις που δεν καλύπτονται όμως από τις πιστώσεις) και
(δ) των απορριπτόμενων (μη επιλέξιμες αιτήσεις).

Προκειμένου ο κάθε υποψήφιος να ενημερωθεί για τα αναλυτικά αποτελέσματα της δικής του αίτησης ένταξης θα πρέπει να επισκεφθεί την ηλεκτρονική εφαρμογή του Πληροφορικού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) στην οποία είχε υποβάλλει την αίτηση ένταξης του.
Οι δικαιούχοι που έχουν συμπεριληφθεί στον Πίνακα Αποτελεσμάτων έχουν το δικαίωμα υποβολής ενδικοφανούς προσφυγής (ένσταση) με την έννοια του άρθρου 25 του νόμου 2690/1999 κατά της παρούσας απόφασης. Η υποβολή των ενστάσεων γίνεται ηλεκτρονικά εντός αποκλειστικής προθεσμίας 15 ημερών από την επομένη της έκδοσης της παρούσας.

Για τους υποψηφίους που έχουν καταταχθεί στον Πίνακα των εν δυνάμει δικαιούχων απαιτείται η προσκόμιση επιπλέον δικαιολογητικών σε διάστημα ενός μήνα από την ημερομηνία της παρούσας απόφασης τα οποία κατά περίπτωση αφορούν:
α. Τη διακοπή της μόνιμης εξωγεωργικής απασχόλησης.
β. Την αναστολή του επιδόματος ανεργίας.
γ. Την απόδειξη της ιδιοκτησίας των αγροτεμαχίων που έχουν δηλωθεί στο ΟΣΔΕ του έτους 2016 ως μισθωμένα και των οποίων την ιδιοκτησία ο υποψήφιος απέκτησε στη συνέχεια.
Η υποβολή των δικαιολογητικών γίνεται από τους ενδιαφερομένους στη ΔΑΟΚ του τόπου μόνιμης κατοικίας τους. Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται σε δύο αντίγραφα. Μη υποβολή ή ελλιπής υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών στο προβλεπόμενο διάστημα για τις περιπτώσεις α και β καθιστά τον υποψήφιο απορριπτόμενο. Για την περίπτωση γ θα απαιτηθεί αναβαθμολόγηση.
Όσοι είναι ενταγμένοι στον Πίνακα δικαιούχων έχουν δικαίωμα, να υποβάλλουν στην οικεία ΔΑΟΚ ενυπόγραφα αίτηση μη ένταξης εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία έκδοσης των Πινάκων Αποτελεσμάτων Αξιολόγησης, εφόσον δεν επιθυμούν την ένταξή τους στο μέτρο, ώστε να μην ενταχθούν σε αυτό και να μην τους καταβληθεί η πρώτη δόση της ενίσχυσης.
Επισυνάπτεται η σχετική Απόφαση.

Για περισσότερες Πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Δ/ση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πιερίας (Τμήμα Φυτικής-Ζωικής Παραγωγής – γραφείο 7), και στα τηλέφωνα των Υπεύθυνων Γεωπόνων:

2351-351-127 Σαμαρτζίδης Χαράλαμπος    
2351-351-313 Χριστοδουλάκη Ελένη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου