Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Δήμος Κατερίνης: Ολοκληρώθηκε η τριήμερη διανομή τροφίμων και άλλων ειδών σε 1650 ωφελούμενες οικογένειες

Τρόφιμα και άλλα είδη ανάγκης διένειμε ο Δήμος Κατερίνης σε 1650 ωφελούμενες οικογένειες που δικαιούνται Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), στο πλαίσιο του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ)».

Η διανομή πραγματοποιήθηκε στον χώρο της εμποροπανήγυρης Κατερίνης, στην Ανδρομάχη, το τριήμερο από 24/2 έως 26/2/2021. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας τηρήθηκαν με αυστηρότητα οι κανονισμοί υγιεινής και οι οδηγίες - μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, οι δικαιούχοι προσέρχονταν στον χώρο φορώντας μάσκες προστασίας και παραμένοντας στο όχημά τους, καθώς η διανομή τροφίμων & βασικής υλικής συνδρομής έγινε με διαδικασίες…..drive through.

«Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, ο Δήμος Κατερίνης υλοποιεί προγράμματα χορήγησης τροφίμων και άλλων ειδών σε δημότες οι οποίοι, λόγω της κρίσης που διανύουμε, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Γενικότερα, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια τόνωσης όσων δημοτών μας, βρίσκονται σε ιδιαίτερα δυσχερή οικονομική θέση» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος συνεχάρη τους αιρετούς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες για τον άρτιο συντονισμό της όλης διαδικασίας.

Ειδικότερα, την ευθύνη και την εποπτεία της διαδικασίας είχαν ο Αντιδήμαρχος  Προγραμματισμού και Τοπικής Ανάπτυξης Γεώργιος Τσιαλός και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Κατανάς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου