Υλικά
Μερίδες: 6- Για να ετοιμάσουμε το γκιούλμπασι με ανάμεικτα κρεατικά, ζητάμε από τον κρεοπώλη να λιανίσει τα κρεατικά, να γίνουν μικρότερα κομμάτια.
- Φροντίζουμε να υπάρχουν και μερικά κόκαλα για νοστιμιά.
- Τα βάζουμε στη γάστρα και τα αλατοπιπερώνουμε.
- Σκορπίζουμε τα τυριά ανάμεσα στο κρέας.
- Προσθέτουμε 1 φλιτζ. τσαγιού νερό, κλείνουμε ερμητικά το σκεύος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150° C, μέχρι να μαλακώσουν πολύ όλα τα κρέατα, γύρω στις 3 ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου