Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Γκιούλμπασι με ανάμεικτα κρεατικά

 


Υλικά

Μερίδες: 6

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε το γκιούλμπασι με ανάμεικτα κρεατικά, ζητάμε από τον κρεοπώλη να λιανίσει τα κρεατικά, να γίνουν μικρότερα κομμάτια.
  2. Φροντίζουμε να υπάρχουν και μερικά κόκαλα για νοστιμιά.
  3. Τα βάζουμε στη γάστρα και τα αλατοπιπερώνουμε.
  4. Σκορπίζουμε τα τυριά ανάμεσα στο κρέας.
  5. Προσθέτουμε 1 φλιτζ. τσαγιού νερό, κλείνουμε ερμητικά το σκεύος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150° C, μέχρι να μαλακώσουν πολύ όλα τα κρέατα, γύρω στις 3 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου