Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2025

Φασόλια πιάζ με λευκά φασόλια

 


Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε φασόλια πιάζ, αρχικά βράζουμε, σε μια κατσαρόλα με μπόλικο νερό, τα φασόλια σε μέτρια φωτιά για περίπου 40 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν, αλλά όχι να λιώσουν.
  2. Παράλληλα, βάζουμε σε ένα μπολ το κρεμμύδι με λίγο αλάτι και το τρίβουμε ελαφρά με τα χέρια μας.
  3. Το αφήνουμε στην άκρη για 10 λεπτά και στη συνέχεια το στραγγίζουμε.
  4. Στραγγίζουμε τα φασόλια και τα αδειάζουμε σε σαλατιέρα.
  5. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
  6. Συνοδεύουμε με παστά ψαράκια, ελιές και προζυμένιο ψωμί.
Φασόλια πιάζ με λευκά φασόλια-1

Στο ποτήρι μας: Η ρετσίνα, και μάλιστα η νέας εποχής, αρωματική και φινετσάτη, ταιριάζει με όλα τα οσπριομαγειρέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου