Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Λάρισα-Πιερικός 4-2

-                 Έμεινε όρθιος για ένα ημίχρονο

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο AEL FC ARENA όπου η οικοδέσποινα Λάρισα επικράτησε 4-2 του Πιερικού και ανέβηκε στις θέσεις των play-off ανόδου.
Στις νίκες και τις θέσεις των play-off ανόδου επέστρεψε η Λάρισα η οποία φιλοξένησε τον Πιερικό επικρατώντας με 4-2. Ο Πόνσε στο 36’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ωστόσο στο 44’ ο Γιαζιτζόγλου με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους.
Στο δεύτερο μέρος η Λάρισα ξεκίνησε με εννέα παίκτες, καθώς οι Παγώνης και Αλεξάντροβιτς έμειναν στα αποδυτήρια! Ακόμα και έτσι όμως, ο Χασομέρης στο 48’ έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους για να επιστρέψουν κανονικά οι παίκτες στη συνέχεια.
Στο 63’ ο Πόνσε με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα έκανε το 3-1, κάτι που συνέβη και με τον Χασομέρη στο 66’ για το 4-1. Οι φιλοξενούμενοι, απλά μείωσαν με τέρμα του Καραγκούνη στο 73’.
ΛΑΡΙΣΑ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Καρακώστας, Μπλέντι (46’ Κρητικός), Νεμπεγλέρας, Λιαπάκης, Πόνσε, Χασομέρης, Κρητικός (46’ Παγώνης), Αλεξάντροβιτς (52’ Δεινόπαπας).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπατολίκας, Νίκου. Λαζαρίδης, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς, Ίτσιος, Παπατόλιος, Ελευθεριάδης, Ανδριόπουλος, Πολίτης, Γιαζιτζόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου